Cum să te îmbraci iarna ca să nu suferi nici de frig, nici de cald

Încă e cald pentru perioada aceasta, însă nu va mai dura mult. Atunci când temperaturile scad sub 0 grade, ar trebui să ții cont de câteva reguli pentru a trece cu bine iarna.
Fie că-ți place, fie că nu, iarna trebuie să te îmbraci ca atare, altfel vei ajunge să urăști acest anotimp. Ce înseamnă asta? Renunță la fustele scurte, ciorapi subțiri, pantofi sau eșarfe și alege un palton mai lung, fular, mănuși și căciulă.

Iată cum să te îmbraci iarna astfel încât să nu-ți fie frig, dar nici să transpiri la serviciu:

1. Investește într-o geacă de iarnă lungă

Cu cât este mai lungă și mai călduroasă, cu atât mai bine! O haină lungă și călduroasă te poate scuti să nu mai transpiri de cald la serviciu. Sigur că probabil vrei să fii cool și pe stradă, însă poți obține un look deosebit cu ajutorul accesoriilor. Accesează aceste geci de iarnă de damă și sigur vei găsi ceva pe placul tău!

2. Îmbracă-te în straturi

Dacă mergi mult pe jos, ar fi bine să optezi pentru hainele în mai multe straturi. Poți opta pentru un maiou sau tricou de bumbac, helancă și pulover, iar pentru picioare, poartă ciorapi groși pe sub pantaloni. Atunci când ajungi la birou, poți renunța la surplusul de haine, astfel încât să-ți poți desfășura activitatea în condiții normale.
Nu uita să îți iei și un rucsac impermeabil, în care îți poți lua haine de schimb în cazul în care te uzi.

3. Veste de blană

Pentru zilele când temperatura de afară oscilează, alege o vestă lungă. De obicei, frigul se simte în zona spatelui și la picioare, așa că ai grijă să fii îmbrăcată bine. Aceste veste de blană sunt potrivite la începutul și sfârșitul iernii.

4. Nu renunța la căciulă, fular și mănuși

În afară de spate, zonele sensibile sunt mâinile, gâtul și capul. Alege accesoriile potrivite stilului tău și nu renunța la ele până când vremea nu se încălzește.

5. Șosete de schimb

Atunci când ești nevoită să mergi mult pe jos, există riscul să-ți intre zăpadă sau apă în ghete. Ai grijă să ai întotdeauna șosete de schimb la tine.

Da, știu. E complicat să te îmbraci cool în timpul iernii, însă și perioada aceasta are frumusețea ei! Învață să te bucuri de ceea ce-ți oferă! Tu ce haine alegi?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment