Cum să-i spui unui bărbat că îl placi fără să-l pui pe fugă

barbat

Ești îndrăgostită și nu știi cum să-i spui acestui bărbat că îl placi fără să-l pui pe fugă? Înțeleg teama ta, dar și a multor alte femei care au trecut prin aceeași situație. S-au îndrăgostit de acel bărbat care nu le arăta că ar împărtăși aceleași sentimente. Însă, trebuie să știi că deși bărbații nu o arată des, aceștia, deseori, simt același lucru ca și tine. Aceeași fluturi în stomac, aceleași emoții, ori de câte ori vă vedeți și, poate, aceeași teamă că ai putea să-l refuzi în cazul în care își recunoaște sentimentele față de tine.

Vei primi sfaturi peste sfaturi, și vei observa că teoria sună perfect. Când auzi ce îți spun prietenele, parcă prinzi curaj, însă când vine vorba să pui în practică sfaturile, te năpădesc emoțiile și renunți. Renunți în a-l suna, a-i trimite mesaj, a-i scrie pe Facebook. Renunți în a face primul pas către marea ta dragoste. Sau către ceea ce ar putea fi marea ta dragoste. Pentru că dacă o vei ține așa, nu vei avea de unde știi cum ar fi decurs relația cu cel care îți face inima să bată cu așa mare putere.

Acum, dacă ai minim de curaj și vrei să fii tu cea care face primul pas, pentru că acesta este cel mai greu, trebuie să ai în vedere anumite lucruri. Trebuie să știi din prima că s-ar putea să te trezești cu un mare refuz și asta înseamnă că te vei întrista, așa că ai grijă să te pregătești și pentru această situație. În caz că așa ceva se va întâmpla, crede-mă, va trece mai rapid decât regretul cu care vei trăi dacă nu vei încerca să afli dacă acel bărbat te place sau nu.

5 modalități prin care îi poți spune și arăta unui bărbat că îl placi.

Flirtează puțin cu el. Atât cât el să-și dea seama că îl placi, iar tu să-ți dai seama că lui îi place de tine. Dacă îți răspunde la flirt înseamnă că este loc de mai mult. Fă-i cu ochiul, zâmbește-i, privește-l direct în ochi și astfel îi vei putea observa reacțiile.

Ascultă-l când vorbește. Fie că sunteți doar voi doi, sau vă aflați într-un grup de prieteni, ascultă-l, răspunde-i și dă-i de înțeles că este foarte important pentru tine. Atât ceea ce povestește cât și el, ca persoană.

Scoate-l la un film sau o înghețată. Doar voi doi. Dacă răspunsul este pozitiv, deja poți trece la următorul pas în timpul întâlnirii voastre. Își va da seama că este o întâlnire imediat cum îl vei întreba, așa că răspunsul lui trebuie să-ți dea de înțeles dacă este sau nu interesat de tine.

Prieteni buni. Comunică-i cât mai multe despre tine. Pasiunile tale, ce-ți place să faci în timpul liber, ce muzică asculți, poate planurile de viitor. Astfel vei afla dacă sunteți compatibili pentru că și el se va deschide în fața ta și îți va vorbi despre el. Așa fac prietenii. Și tu știi că de la prietenie la iubire mai este un singur pas.

Zâmbește-i des. Râzi la glumele lui, și ori de câte ori te privește, zâmbește-i. Își va da seama că ceva se întâmplă și fie îți va zâmbi înapoi, fie va face el următorul pas. Testează variantele.

Așadar, dacă există o șansă cât de mică pentru voi doi, aceasta se va întâmpla numai dacă unul dintre voi decide să facă primul pas. În perioada aceasta, a modernismului, femeile nu mai așteaptă după bărbați să le curteze. Dacă ești de acord, fă tu primul pas, arată-i că îl placi, spune-i că îți este drag și că ai vrea să știi dacă și el simte la fel pentru tine. Cine știe, s-ar putea să ai noroc!

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment