Cum să scapi de cearcăne – Află câteva trucuri utile

Cum să scapi de cearcăne – Află câteva trucuri utile

Cearcănele sunt rezultatul nopților pierdute, lipsa vitaminei A sau E, alimentație necorespunzătoare, stres sau lipsa fierului. De altfel, persoanele cu un ten deschis și ochi albaștri sunt mai predispuse să aibă cearcănele mai pronunțate.

Iată care sunt pașii pe care ar trebui să-i urmărești cu sfințenie pentru a nu avea cearcăne:

1. Alimentația: trebuie să fie bogată în vitamine, dintre care vitamina A, C, E și fier, motiv pentru care trebuie să consumi spanac, citrice, lapte, andive, ceapă verde. Ceaiul negru, cafeaua, pastele, alcoolul și tutunul trebuie să le tai de pe listă.

2. Cremă anticearcăne pe bază de vitamina K: din fericire există tot felul de creme-tratament, însă trebuie să fii atentă la felul cum o aplici: mișcarea trebuie să fie una circulară și să nu apeși prea tare, fiind o zonă sensibilă.

3. Suc de roșii: stoarce o lămâie într-un pahar cu suc de roșii și tamponează-ți zona cu cearcăne de două ori pe zi, dimineața și seara.

4. Anticearcănul: este soluția de criză a fiecărei femei. Alege un anticearcăn hidratant, care să ofere un aspect natural după aplicarea lui.

P.S. Somnul de noapte este obligatoriu, dar mai ales să fie de 8 ore, dacă vrei să scapi de cearcăne!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment