Cum să recunoști o proastă

proasta

Nu vrei o proastă lângă tine, nu-i așa? Fie prietenă, iubită sau cunoștință. N-o vrei. Pentru că mai devreme sau mai târziu, îți mănâncă ficatul. Și pentru că trebuie să recunoști că într-un fel sau altul o vrei pe aia smart, îți zic cum s-o recunoști. Nu de alta, dar să știi când e de fugit.

1. Judecă: pe ea, pe alții, pe tine, nu contează. Fata asta este atât de nefericită cu viața ei, încât nu se poate uita la ea pe cât se uită la alții. Ferește-te de ea pentru că la prima discuție va fi vai și amar de tine dacă intri în gura ei.

2. Drama queen: e clar că fiecare copil se naște plângând, dar se mai și potolește. Femeia asta nu s-a mai potolit. Pentru ea și faptul că a căzut o frunză din pom e o dramă. Da, e mișto să fii vulnerabilă și să ai nevoie de ajutor, dar nu întotdeauna. Dacă te alegi cu regina dramei, vei trăi tu însuți o dramă. Și să fim serioși, cine nu-și dorește persoane pozitive în jurul lui?

3. Feminista: asta e scorțoasă. E un fel de femeia-bărbat, care are senzația că toți bărbații sunt o apă și-un pământ. Desigur, sunt la fel dacă îi alegi de fiecare dată după același tipar și nu înveți nimic din greșelile tale. De femeia asta să fugi pentru că-ți va scoate peri albi. Pentru ea nu vei fi niciodată suficient de bun și chiar de vei fi, e prea orgolioasă ca să accepte sau să recunoască asta.

4. Disperata: ea vrea copii și familie. Ce contează că nici numele de familie nu ți-l știe? Scopul ei în viață este să se înmulțească. Nu contează cu cine sau cum. Important e să fie. Ferește-te de ea. Femeia asta n-a înțeles nimic. N-a înțeles că e nevoie de doi și nu de unul.

5. Femeia-trofeu: a investit mulți bani în ea, acum trebuie să culeagă roadele. Femeia asta are preț și dacă are preț, e proastă.

6. Femeia iederă: ea se agață de oricine, oricum. Fie pentru bani, fie pentru atenție, fie pentru ambele. Și ea e proastă. Pentru că nu e în stare să-și obțină lucrurile care-i fac bine într-un mod corect. E proastă pentru că fericirea și împlinirea ei depind de alții. Păi fata mea, ce faci când individul o ia la sănătoasă sau întâlnește o iederă ceva mai smart decât tine? Sau mai frumoasă?

7. Femeia-actriță: asta e bună, dar tot proastă e. E suficient de inteligentă, încât să mimeze orice. Începând cu dormitorul până la cât de „fericită și liniștită” e viața ei. Femeia asta nu știe că are dreptul să fie fericită, iar ăl’ de lângă ea are dreptul să știe când nu e. Altfel, cum ar putea evolua lucrurile?

Dacă mi-a scăpat ceva, te rog, lasă un comentariu. Promit că fac Update.

Cu drag,
Cosmina

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment