Cum să porți salopetele de vară

salopete

Salopetele te pot salva din orice situație. E caniculă? Poartă o salopetă cu pantaloni scurți din bumbac! Mergi la un eveniment și vrei eleganța unei rochii și confortul pantalonilor? Poartă o salopetă din materiale prețioase. Salopeta este o piesă vestimentară versatilă, asta e cert.

Iată cum poți purta salopetele în această vară:

1. Salopetă scurtă pentru ținuta de zi.

Dacă ai câteva kilograme în plus, alege o salopetă care să aibă pliuri în zona abdomenului și evită imprimeurile. În ceea ce privește accesorizarea unei salopete, alege ce te face să te simți comod. De la pantofi sport sau sandale fără toc până la o geantă postaș și bijuterii minimaliste.
O salopetă scurtă poate fi purtată cu ușurință la cumpărături, la plajă sau în parc, atâta vreme cât menții liniile flatante pentru silueta ta.
TIPS: Leagă-ți o cămașă în jurul mijlocului dacă ți-e teamă că seara îți va fi mai rece.

2. Salopeta scurtă pentru ținuta de seară.

Așa cum spuneam, în ținuta de zi poți alege cu ușurință materiale precum bumbacul, denimul sau voalul, însă pentru o ținută elegantă de seară îți recomand mătasea, paietele sau dantela.
Pentru salopetele de seară ai grijă să alegi întotdeauna linii minimaliste, un decolteu adânc și accesorizare minimă. Pentru o cină romantică poți alege o pereche de pantofi stiletto și un clutch statement.

3. Salopeta lungă de zi:

Le găsești, de regulă, din voal subțire, cu pantaloni largi și un top tip maiou. Dacă ești minionă poți alege oricând o salopetă cu dungi verticale sau una în nuanțe uni. Astfel, vei obține efectul de alungire a picioarelor. În timpul zilei o poți purta cu sandale fără toc sau cu o pereche de papuci, iar seara îi poți schimba doar accesoriile. Alege unele glam, pantofi cu toc, un clutch statement și o coafură lejeră. Desigur, dacă trebuie să mergi la un eveniment sau la o petrecere, atunci salopeta lungă de zi nu mai este potrivită.

4. Salopeta lungă de seară:

Sunt ideale, mai ales vara, când simți nevoia de confort. Poți alege o salopetă cu pantaloni evazați și top din dantelă sau tulle nude, pe care e obligatoriu să o accesorizezi cu o pereche de cercei candelabru și un plic glam. Dacă ești mai îndrăzneață, poți alege o salopetă cu spatele gol și atunci ai nevoie de o accesorizare minimalistă. O coafură prinsă într-un coc lejer și o pereche de cercei sunt suficiente.

Așadar, dacă încă nu ai o salopetă de vară, ar fi bine să investești în una! Te scapă de multe probleme!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment