Cum să porți sacoul masculin

După ce a fost febra blugilor „împrumutați” din garderoba iubitului, a venit vremea pentru sacoul masculin. Pe lângă poncho-urile și cardiganele care au devenit un must-have pentru acest sezon, se numără și sacoul masculin. Acesta îmbină toate elementele unei piese basic pe care trebuie să o ai în garderoba personală.

Sacoul masculin se menține de ceva vreme în tendințe, fiind o piesă vestimentară versatilă, chic și foarte ușor de asortat. Partea frumoasă a lucrurilor este că îți poți creea oricând o ținută fie office, fie casual.

 

Iată cum poți purta sacoul masculin:

1. Ținuta de birou:

Este fără dar și poate o piesă care te poate scoate din încurcătură atunci când nu mai știi cu ce să te îmbraci la birou. Dacă mediul îți permite, poți adăuga oricând o pată de culoare. Poartă sacoul masculin într-o culoare neutră pe care îl asortezi cu o pereche de pantaloni negri sau bleumarin, pantofi cu toc sau mocasini. În funcție de dress code-ul de la birou, poți opta pentru un tricou simplu sau o cămașă clasică.

2. Ținuta boyfriend:

Isabel Marant propune combinația blugilor boyfrient cu sacoul masculin, cu ajutorul cărora vei atrage cu siguranță privirile celor din jur, într-un mod pozitiv. Cele două elemente arată impecabil împreună, mai ales dacă adaugi o pereche de pantofi cu toc cui.

3. Ținuta de zi casual:

Sezonul de toamnă-iarnă poate fi îndulcit cu un aer chic pe care ți-l oferă sacoul masculin. Dacă bugetul tău este redus, optează pentru un sacou într-o culoare neutră, pe care îl poți asorta cu mai multe piese vestimentare. De asemenea, pentru ținuta de zi, poți alege o pereche de jeans skinny, cu influențe rock-chic sau o pereche de pantaloni din piele și o helancă. Dacă adaugi o pereche de botine cu toc sau pantofi, îți poți schimba imediat ținuta într-una ideală pentru ieșirile la restaurant sau cafenele.

4. Ținuta de seară:

Sacoul masculin poate fi purtat lejer la o rochie pentru cocktail. Dacă evenimentul nu este prea formal, poți alege un sacou alb, fie într-o ținută all-white, fie peste o salopetă neagră.

Sacoul masculin este fără îndoială o investiție bună în acest sezon!

Sursă foto: Isabel Marant

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment