Cum să porţi puloverul supradimensionat

Pulover supradimensionat

Puloverul supradimensionat este vedeta sezonului rece, datorită versatilităţii sale, dar şi a confortului pe care pur şi simplu aest pulover ţi-l asigură.

Din fericire, puloverul supradimensionat este potrivit oricărui tip de ţinute: de la cele casual până la ţinutele feminine de birou.
Majoritatea femeilor asortează astfel de pulovere cu genţi mari şi fără formă, care de multe ori oferă ţinutei un aspect ieftin. Un pulover supradimensionat nu trebuie să fie neapărat o ţinută lipsită de feminitate, ba din contră, poate fi articolul vestimentar perfect pentru crearea stilului boho-chic sau hippie-romantic, precum şi un atribut inseparabil de un look casual chic.

Atunci când vrei să porţi puloverul supradimensionat cu blugi sau pantaloni din piele, poţi opta pentru culori neutre, crem, alb sau gri, însă dacă vrei să porţi puloverul cu fuste sau pantaloni scurţi, atunci poţi alege culorile luminoase, precum mov, verde-ocru, galben, albastru sau roşu.

1. Pulovere supradimensionate cu fuste mini şi rochii:
Să combini o fustă girly (în formă de A sau uşor evazată) este cea mai bună alegere pe care o poţi face în acest sezon. Poţi alege o rochie casual peste care să porţi un pulover supradimensionat neutru, o pereche de botine sau cizme şi o pereche de ciorapi din dantelă, iar tu vei emana senzualitate pe lângă aspectul romantic. Pentru o astfel de ţinută se pretează foarte bine accesoriile precum pălăriile şi ochelarii de soare.

Pulover supradimensionat

2. Pulovere supradimensionate cu dresuri:
Dacă sunt suficient de lungi şi groase, aceste pulovere pot fi purtate cu dresuri, sub forma unor rochii. De preferat este să le porţi cu cizme cu toc, o pălărie fedora şi genţi în diferite stiluri.

Pulover rochie

3. Accesorii pentru pulovere:
Atunci când porţi astfel de pulovere în timpul zilei, se recomandă ca bijuteriile să fie minime, iar accentul să cadă pe o geantă de calitate, pantofi şi eventual o pălărie. De asemenea, curelele sunt relevante pentru aproape orice pulover supradimensionat.

Accesorii pulovere

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment