Cum să porți pantofii roșii

Pantofii roșii pot ridica dificultăți chiar și celor mai pasionate fashioniste, însă din fericire, există câteva reguli pe care dacă le cunoști, nu ai cum să greșești.

Roșul este o culoare intensă, care atrage atenția asupra celei care o poartă, dar în combinația greșită, poate transforma o ținută într-un adevărat dezastru vestimentar.

Pantofii roșii sunt ideali pentru femeile nonconformiste, extrovertite, dar misterioase în același timp, de aceea nu ar trebui să-ți lipsească din garderobă. Indiferent de stilul pe care îl alegi, de nuanța preferată sau de textură, pantofii roșii sunt un detaliu inedit al oricărei ținute.

Nuanțele de roșu sunt o declarație de stil și curaj pentru sezonul rece de toamnă-iarnă 2014-2015, așa că îți recomand o astfel de apariție fie pentru petrecerea de Crăciun, fie pentru orice alt eveniment deosebit.

Iată cum trebuie să porți pantofii roșii:

1. Ținutele all-black:

În partea de jos a corpului trebuie să eviți întotdeauna culorile deschise, altfel accentul de culoare nu va mai fi doar asupra pantofilor. Dacă vrei să mergi la sigur, poartă pantofii roșii cu pantaloni, fuste sau rochii negre.


Pantofi rosii

2. Ținute neutre:

Look-ul navy se potrivește perfect cu pantofii extravaganți în nuanțe de roșu, cu condiția ca partea superioară să fie completată cu o cămașă sau pulover nude. Poți opta pentru o pereche de jeans boyfriend, o fustă maxi bleumarin sau o pereche de pantaloni navy office.

blugi-cu-pantofi-rosii-2015

3. Animal print:

Dacă ești o femeie extravagantă, poți alege ținutele animal print și o pereche de pantofi roșii. Acordă o atenție mai mare la nuanțele folosite și evită printurile florale și nuanțele aprinse. Trucul este să nu încarci outfitul, până la urmă pantofii sunt cei care trebuie să atragă atenția.

animal-print-si-pantofi-rosii-2015

4. Costumul masculin:

Este poate cea mai reușită combinație pe care o poți aborda. În afară de asta, tuxedo-ul de damă face furori și reușește oricând să înlocuiască rochiile somptuoase cu simplitatea unei ținute minimaliste.

Costum office femei

5. Cizme roșii:

Vivienne Westwood propune cizmele roșii purtate cu rochii casual, însă trebuie să fii foarte atentă la calitatea materialului atunci când alegi să porți astfel de cizme, altfel există riscul ca ținuta ta să capete un aspect..ieftin. În altă ordine de idei, sezonul rece nu trebuie să însemne doar negru, bleumarin și gri. Poți adăuga oricând un strop de culoare în garderoba ta!

Cizme rosii

Cosmina Tudosă

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment