Cum să porți mocasinii în această vară: 4 sfaturi care te ajută să nu dai greș

Mocasini dama

Mocasinii pentru femei – stiluri vestimentare

O nouă tendință în modă sunt mocasinii, un model de pantofi care a fost purtat mereu de către bărbați, dar care a fost recent creat și pentru femei. Cu ajutorul acestor pantofi ai posibilitatea de a crea un look casual, urban și modern, la limita dintre masculinitate și feminitate. Mai jos, ți-am prezentat câteva modalități de asortare a mocasinilor, pentru a ține pasul cu ultimele tendințe în modă.

1. Mocasini cu blugi

Cea mai ușoară modalitate de a purta mocasinii este cu blugi drepți sau cu blugi skinny. Acest outfit te va ajuta să-ți scoți în evidență formele feminine. Mocasinii au fost creați inițial pentru bărbați, așa că asortarea lor cu haine feminine va reuși să creeze un contrast interesant, în timp ce evidențiază cele mai frumoase părți ale corpului tău. Acest outfit creează un aspect contemporan, casual și la modă. Poți găsi câteva modele de mocasini pentru femei perfecte pentru acest stil.

2. Mocasini cu blazer

Un look office poate fi obținut cu ușurință prin combinarea mocasinilor cu o pereche de blugi skinny și un blazer, care îi va da o notă profesională. Ai putea să-i asortezi cu o pereche de blugi negri sau, dacă preferi, o pereche de pantaloni mai formali. Bineînțeles, secretul acestei combinații este ca pantalonii să fie până deasupra gleznei, pentru a face o declarație de stil, cu ajutorul pantofilor tăi în vogă.

3. Mocasini cu pantaloni scurți

O altă opțiune de a purta o pereche de mocasini este cu un top mai formal, o cămașă sau o bluză elegantă, și o pereche de pantaloni scurți. Picioarele tale vor adăuga o notă feminină și sexy look-ului, un aspect care va întoarce multe capete pe stradă. O geantă mare merge perfect. Mai presus de toate, pantalonii scurți nu ar trebuie să fie prea scurți. Asigură-te că nu sunt nici mai lungi de genunchi, ca să poți profita de contrastul masculin – feminin și să ieși în evidență. Poți găsi aici accesoriile de care ai nevoie.

4. Mocasini cu rochie

Combină mocasinii cu o rochie scurtă, pentru a sublinia contrasul dintre masculinitate și feminitate. În această combinație, lasă piciorul gol sau cel mult dresuri de culoarea piciorului. O altă opțiune ar fi să poți șosete colorate, pentru un stil al anilor ’80. Accesoriul ideal pentru acest stil este o pălărie cu boruri largi. Aceasta va da un aer sofistica și modern, creând o imagine puternică, încrezătoare și sexy.

Mocasini cu fustă

Un alt look la modă este reprezentat de mocasini asortați cu fustă și șosete până la genunchi. Acest stil este tributar aspectului de școlăriță și devine din ce în ce mai popular. Pentru a evita un aspect prea evident, mocasinii vor da un aspect nevinovat vestimentației.Mocasini dama

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment