Cum să porți hainele groase

Hainele groase nu sunt întotdeauna ușor de purtat sau asortat și cum suntem în plin sezon de iarnă, ți-am pregătit câteva idei pe care le poți folosi oricând! Dacă nu te-ai hotărât încă ce fel de haină vrei să porți în această iarnă, iată care sunt propunerile noastre:

1. Regina inimilor:

Este un print vibrant și te scoate oricând din monotonia unei ierni mohorâte. Cu o astfel de haină poți fi sigură că nu vei suferi de frig, dar în același timp, vei avea un look glam și un plus de vibrație în sezonul rece.

Haina-lunga-de-blana

2. Midnight cașmir:

Hainele din cașmir sunt foarte elegante, te protejează de vânt și sunt potrivite iernilor mai blânde. Poți purta acest tip de trench la începutul și sfârșitul iernii, cât despre această culoare, te salvează din orice situație.

Trench-lung-bleumarin

3. Big Foot:

Este senzația din iarna 2014-2015 și poți găsi acest model de haină cam în orice magazin. Ai grijă la calitatea și lungimea acesteia pentru că nu toate țin de cald. O astfel de haină trebuie să fie mai lungă și blana destul de deasă.

Haina-blana

4. Tricotaj cu șliț:

Dacă ești adepta stilului rock, poți opta pentru o haină din tricot moale, până la genunchi. Hainele din tricotaj pot fi purtate cu fuste sau pantaloni din piele, botine și o geantă din blană.

Haina-tricotaj

5. Haina matlasată:

Până anul acesta, hainele matlasate nu au fost suficient de apreciate în rândul fashionistelor, însă acum au început să câștige teren. Poți opta pentru o haină în nuanțe de albastru deschis cu accente portocalii, pe care să o poți purta fie peste o fustă midi, fie una maxi.

Haina-lunga-matlasata

6. Hainele din blană:

Au fost elegante și apreciate dintotdeauna, mai ales când temperaturile sunt foarte scăzute. Completează ținuta cu o geantă din piele colorată și o pălărie.

Hainele-din-blana

7. Haina militară:

Majoritatea hainelor inspirate din armată erau în nuanțe de albastru, kaki sau chiar negru, însă poți opta oricând pentru o haină galbenă care să înveselească vremea urâtă de afară.

Haina-militara-femei

8. Roșu pasional:

Culorile clasice pentru hainele de iarnă sunt bleumarin, negru, maro, gri sau bej, însă dacă ești îndrăzneață și vrei să aduci puțină căldură în peisajul trist de iarnă, poți purta acest roșu pasional.

Trench-rosu-femei

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment