Cum să porți culoarea Marsala în funcție de stilul propriu

Marsala a fost declarată culoarea anului 2015 de către Institutul Pantone, iar alegerea ei nu este deloc una surprinzătoare. Dacă la începutul toamnei, nuanțele de burgundy erau perfecte pentru sezonul rece, pentru primăvara anului 2015, Marsala este vedeta. O nuanță mai stinsă de burgundy și ceva mai lipsită decât clasicul vișiniu. Aceasta este descrierea perfectă pentru culoarea Marsala.

Noua culoare nu trebuie urmată întocmai, ci mai degrabă se recomandă a fi un ghid pe care trebuie să-l adaptezi stilului propriu, în special în funcție de nuanța tenului și a părului.

Dacă tenul tău este cald și părul șaten, alege o nuanță caldă, apropiată de vișiniu. Pentru blondele cu tenul și ochii verzi sau albaștri se recomandă nuanțele stinse de Marsala. Nuanțele de burgundy intens sunt recomandate femeilor cu părul închis și tenul alb.

marsala-pentru-blonde

 

Sursă foto: news.instyle.com

Cum porți Marsala în funcție de anotimp?

Este culoarea ideală în sezonul rece, fiind un contrast perfect cu zăpada, însă vara se recomandă alegerea nuanțelor calde din materiale ușoare și vaporoase. Pentru că este o culoare roială se potrivește mănușă evenimentelor formale sau la petreceri cocktail.tinute-de-vara-marsala-2015

Sursă foto: pinterest.com

Marsala pentru femei mai puțin îndrăznețe:
Dacă nu ai curaj să porți o ținută uni, poți adopta această tendință sub forma accesoriilor. Alege o pereche de pantofi stiletto sau o geantă, iar întreaga ta ținută va căpăta un aspect de lux.

Pantofi stiletto

 

Sursă foto: twiter.com

Cu ce culori poți asorta culoarea Marsala?
Se potrivește foarte bine cu nuanțe de gri, nude, auriu, turcoaz sau galben-muștar. Atunci când vrei să obții un look sofisticat și feminin, combină piesele vestimentare sau accesoriile cu nuanțe aurii sau nude.

cum-asortezi-marsala

 

Sursă foto: pinterest.com

Machiaj Marsala:
Nimic nu se compară cu look-ul sofisticat și actual pe care ți-l poate oferi un ruj Marsala sau o manichiură în nuanțe de lux.

ruj-marsala

Sursă foto: pinterest.com

Marsala a fost descrisă ca fiind o culoare care simbolizează inocența din fiecare femeie, dar în același timp reflectă încrederea, pasiunea și eleganța.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment