Cum să porți bretonul în 2015

Dacă nu ai văzut încă prezentările de modă, te anunțăm că trebuie să știi cum să porți bretonul în 2015! Da, anul 2015 este anul bretonului, indiferent cum alegi să-l porți! Marii designeri au optat deja fie pentru bretonul clasic, fie pentru unul excentric, așa că ai de unde să alegi, în funcție de propriul tău stil.

1. Tom Ford a optat pentru bretonul greu, ciufulit, cu un aspect neîngrijit, dar care arată foarte sexy.

Bretonul-ciufulit

2. Bretonul gros: Marc Jacobs a ales un stil punk, cu inspirație underground, în care aspectul este ușor neîngrijit, de parcă abia te-ai trezit. Tipul acesta de breton este ideal tunsorilor bob și se potrivește foarte bine în sezonul de iarnă. În plus, ochii sunt foarte bine puși în evidență.

Bretonul-gros

3. Bretonul drept: a putut fi văzut în prezentările de modă Givenchy, având o textură mătăsoasă și asociat cu bucle lejere.

breton-drept

4. Bretonul futurist: Japanese Anime ne-a obișnuit de câțiva ani cu acest stil sporty. Partea interesantă este că nu trebuie să-ți tunzi bretonul pentru a obține această coafură. Este suficient să-l prinzi într-o coadă de cal la bază și să aduci șuviță din spate în față. Îndrepți părul, pulverizezi fixativ și ai obținut o coafură futuristă.

breton-2015

5. Bretonul castron: Beyonce și Lady Gaga au adoptat deja acest tip de breton, fiind oarecum excentric. Partea bună a lucrurilor este că un astfel de breton îți oferă un aer misterios și reflectă mai bine lumina pe față. Pentru a purta bretonul castron trebuie să ai atât sprâncele, cât și genele mate, iar accentul de culoare se pune pe buze.

Bretonul-castron

6. Bretonul din nod: este de fapt un smoc de păr lipit pe frunte, care servește drept mini-breton. E greu de crezut că această imagine va deveni o tendință pe care o vom vedea pe stradă pentru că necesită curaj. Nu știu exact ce a determinat această coafură, dar este distractivă.

breton-mini

Tu ai avea curaj să porți un astfel de breton?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment