Cum să porți blugii suflecați

blugi suflecati

Trucuri de stil pentru blugii suflecați

Denimul este una dintre cele mai tari tendințe de modă inventate vreodată, iar de multe ori încercăm să găsim modalități mai interesante de a purta blugii noștri obișnuiți. S-ar putea să fi observat că în ultima vreme, fetele de pe stradă poartă blugii suflecați, ceea ce nu este nimic nou, ci mai degrabă o revenire a unei tendințe vechi. În acest mod simplu, dar genial, această modalitate de a purta blugii poate părea un pic prea casual, perfect doar pentru moda de stradă, dar atunci când asortezi corect blugii suflecați, le poți da cu ușurință un finisaj elegant. Ți-am pregătit câteva trucuri de stil pentru această piesă vestimentară.

Cum să aranjezi blugii suflecați

În cazul în care din garderoba ta sunt nelipsiți blugii skinny, uite cum îi poți purta: în primul rând, suflecă blugii într-o manșetă de 2-3 centimetri, după care îndoaie din nou manșeta. Aranjează această manșetă și la celălalt picior la fel, pentru a crea un aspect simetric. O altă modalitate pe care o poți încerca, mai ales dacă blugii sunt elastici, este manșeta interioară. Se suflecă blugii cât de mult dorești, după care se introduce manșeta pe dinăuntru.

Pe de altă parte, dacă vrei să sufleci blugi mai largi, vei putea să-i sufleci în mod normal, doar că încercând să faci manșetele să pară puțin mai groase. Această tehnică merge perfect pentru boyfriend jeans, în cazul în care va trebui să îndoi marginea blugilor în primă instanță fără vreo cută evidentă.

blugi suflecati

Cu ce pantofi se potrivesc blugii suflecați

Pe de o parte, există manșeta clasică de 2-3 centimetri, care merge perfect atât cu încălțări joase (balerini, slip-ons sau espadrile), cât și cu tocuri. Pe de altă parte, există și manșeta dublă, care merge perfect cu sandale și tocuri. Mai există și posibilitatea unor blugi suflecați neatent, care merg perfect în combinație cu adidași sau teniși, dar și cu pantofi cu toc, creând un contrast frumos. Blugii suflecați atrag atenția asupra picioarelor, așa că asigură-te că ai găsit pantofii potriviți.

Suflecarea blugilor deasupra gleznei poate fi realizată iarna, atunci când este recomandat să îi potrivești cu ghetele tale preferate, până la gleznă. Cu siguranță, nu ar trebui să asortezi blugii suflecați cu pantofi foarte complicați, cum ar fi modelele Mary Janes, sandalele sau pantofii legați pe gleznă, decât dacă ai picioarele perfecte în orice tip de pantofi.

Un alt sfat, mai ales aplicabil femeilor mai mici de înălțime, este introducerea bluzei sau tricoului în blugi, pentru a crea un aspect proporțional.

Te-ar mai putea interesa și: Ce bijuterii purtăm în 2016?

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment