Cum să porți blugii Mom Jeans

mom jeans

Blugii “mom jeans” au talia înaltă și se purtau undeva prin anii ’80. Moda a revenit, iar modelul pe care îl găsim acum prin magazine este o combinație între blugii cu talie înaltă skinny și cunoscuții blugi boyfriend.

Acest model de blugi este considerat a fi “dușmanul” siluetei feminine, din cauza croiului drept și lejer, care în combinație cu talia înaltă duce la aplatizarea posteriorului. Nici materialul și nici culoarea de albastru deschis nu este pe placul multor stiliști, de aici venind și denumirea de “mom jeans”.

Cu toate astea, nicio iubitoare de modă nu poate ignora blugi retro din acest sezon. Sunt comozi și dacă ții cont de câteva reguli, pot arăta chiar bine.

Iată de ce trebuie să ții cont atunci când alegi o pereche de blugi mom jeans:

1. Silueta:

Dacă ai câteva kilograme în plus sau ai conformația de tip pară, evită-i pentru că nu vor arăta deloc bine. În schimb, dacă ești norocoasă și ai o siluetă de tip clepsidră sau atletică, poartă-o cu o pereche de pantofi cu tocul gros și vârful ascuțit și cu stilettos.

2. Lungimea blugilor:

Dacă sunt prea lungi, rulează-i la glezne. Dacă ești o femeie înaltă, atunci îi poți purta cu ușurință cu o pereche de ghete fără toc, teniși sau pantofi sport.

3. Cu ce bluze porți blugii mom fit?

Optează pentru topuri scurte, care nu vor depăși nivelul șoldurilor. Dacă optezi pentru cămăși, bluze sau tricouri largi, bagă-le întotdeauna în blugi și accesorizează întreaga ținută cu o curea potrivită. Găsești astfel de haine de damă online pe acest site.

4. Cum îi integrezi într-o ținută elegantă?

Deși sunt potriviți cu o pereche de ghete și un pulover, o pereche de mom jeans poate fi purtată și cu sandale înalte cu barete fine și un top elegant din dantelă. Poți fi feminină, chiar dacă nu alegi o fustă sau o rochie. Important este să accesorizezi corect întreaga ținută, iar pentru asta ai nevoie de un colier statement și o bluză dintr-un material prețios.

5. Cum îi porți într-o ținută casual?

Pentru că a început sezonul festivalurilor de muzică și a petrecerilor în aer liber, acest model de jeans este perfect. Așa cum spuneam mai sus, îi poți purta cu pantofi sport dacă ești suficient de înaltă și slabă, iar în partea de sus poți alege un tricou alb, fără imprimeuri sofisticate.

Chiar dacă te sperie ideea de mom jeans, aceștia pot arăta foarte bine. Trebuie să urmezi doar câteva sfaturi referitoare la modul de asortare și vei obține cele mai chic ținute.

 

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment