Cum să obții o ținută completă sub 300 lei

Stilul și bunul gust nu au nevoie de bani mulți. Nu e un secret faptul că te poți îmbrăca frumos și fără să dispui de sume imense, pe care să le investești numai în haine. În articolul de azi, îți voi spune cum te poți îmbrăca bine cu bani puțini.

Investește în piese de bază:

1. Încălțămintea:

Este obligatoriu să ai o pereche de pantofi stilettos roșii și negri, sandale nude sau albe. Pantofii stiletos îi poți comanda de pe miniprix pentru mai puțin de 100 de lei.

2. Fuste și rochii:

Coco Chanel ne-a lăsat moștenire rochiile clasice, care nu se demodează niciodată. Un astfel de exemplu este rochia scurtă neagră. Cu o pereche de pantofi stilettos roșii sau negri, obții deja o ținută impecabilă pe care o poți purta atât în timpul zilei, cât și seara.
Pe lângă rochia neagră, poți investi într-o fustă mini, dacă îți permite vârsta și locul de muncă. O fustă mini în nuanțe uni poate fi purtată cu o cămașă din jeans sau în carouri și cu o pereche de sandale cu barete fine. Din nou, obții o ținută completă cu mai puțin de 300 de lei.

3. Jeans și pantaloni:

O pereche de jeans conici sau boyfriend te scoate întotdeauna din impas! Poți comanda o pereche de blugi simpli, sub 100 de lei de aici. Dacă îi porți cu o bluză elegantă și cu o pereche de pantofi cu toc, obții o ținută de seară lejeră, potrivită ieșirilor în oraș. Aceeași pereche de blugi poate fi purtată cu balerini sau pantofi sport și un tricou. Astfel, obții o ținută confortabilă de zi, care din nou, costă mai puțin de 300 de lei.

După ce ai piesele vestimentare de bază, mai ai nevoie să investești în accesorii. Ele îți pot schimba ținuta complet. Dacă un colier în nuanțe aurii îți poate transforma ținuta într-una de seară, un colier din piele sau un choker este mai potrivit în timpul zilei. Nu uita și de genți. Ai nevoie de un plic uni pe care îl poți integra în ținutele de seară, de preferat unul negru și/sau unul nude, iar în timpul zilei poți investi într-o geantă crossbody neagră.

Nu uita să urmărești reducerile. Chiar dacă sunt piese vestimentare de care nu ai nevoie acum, îți poți cumpăra lucruri basic pe care să le porți în sezonul următor.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment