Cum să ne petrecem timpul liber – Află ce activități poți avea în timpul tău liber

Cum să ne petrecem timpul liber – Află ce activități poți avea în timpul tău liber

Cu toții avem momente în care ne gândim ce să facem în timpul liber,la sfârșit de săptămână sau seara după serviciu și nu găsim nimic care să ne încânte. Cele mai des întâlnite variante sunt să ieșim pe Lipscani la un suc cu prietenii, să mergem să vedem un film sau pur și simplu să petrecem o seară liniștită acasă.

Haideți să exploatăm  acele câteva ore libere relaxându-ne corpul și mintea într-o manieră diferită!

Am creat pentru  voi un clasament destul de interesant , spun eu, despre cum ne putem relaxa puțin:

1. Mergi la echitație!

Din păcate acest sport nobil este prea puțin promovat la noi în țară, însă poți găsi oferte pentru ore de echitație pe site-urile de reduceri , la cluburile sportive renumite , sau la câteva herghelii din apropierea orașelor.

2. Surprinde-ți partenerul!

Poți petrece o seară magică pe acoperișul unui bloc sau clădiri înalte de unde ai vedere spre oraș , dar și spre cer. Tot ce ai nevoie este o patură și o sticlă de vin, garantat va fi o seară de neuitat și dacă ai noroc de cer senin, peisajul va fi pe măsură.

3. Dansează!

După programul obositor de la birou tot ce iți trebuie este sa te lași 2 ore în voia ritmurilor de salsa, tango sau îți poti alege stilul de dans preferat. Școlile de dans au porțile deschise pentru cei ce vor să învețe să se miște pe ritmuri cubaneze.

4. Descoperă-ți pasiunea pentru stele

Poți face o vizită la observatorul astronomic, de unde vei vedea îndeaproape cu ajutorul telescopului spectacolul minunilor cerești , al sutelor de mii de stele.

5. Aruncă-ți ghiozdanul în spate și fugi o zi cât mai departe de aglomerația orașului! Poți petrece o zi sau întreg weekend-ul departe de agitația cotidiană. Sunt multe locuri frumoase ce merită vizitate și în funcție de bugetul disponibil, poți alege dintre sute de destinații.

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment