Cum să-l faci să-și dorească și a doua întâlnire cu tine

a doua intalnire

Dacă ai trecut cu bine de prima întâlnire și totul a fost perfect, cu siguranță îți dorești ca și a doua întâlnire să aibă loc. Noi femeile avem atât de multe secrete și trucuri, încât putem conduce lumea. Dar oare, avem trucuri și pentru a-l face să-și dorească a doua întâlnire?

Din partea ta, am înțeles, a fost totul perfect, doar din partea lui ce feedback ai primit? Cum a fost momentul final al întâlnirii? Toate aceste detalii îți pot spune dacă și el fost mulțumit și își dorește să te vadă din nou.

Spuneam mai sus, de trucuri, secrete. Ei bine, există mici trucuri prin care îl poți face să-și dorească alte întâlniri cu tine, chiar și mai mult.

A doua întâlnire poate avea loc doar după ce prima deja s-a petrecut, tocmai de aceea, acțiunile pe care tu le întreprinzi în cadrul acestui moment, vor fi cele care vor decide dacă vă veți mai vedea sau nu.

Privește-l direct în ochi

La prima întâlnire, ai grijă ca tot timpul, mai ales când vorbești, să-l privești direct în ochi. Astfel, el își va da seama că ești interesată de el, că ai încredere în tine, în ceea ce spui dar și în ceea ce faci. La fel și când vă veți spune la revedere, strânge-i mâna și privește-l în ochi.

Ascunde telefonul

Încearcă să renunți la telefon în seara respectivă și, nu, nu-l pune pe masă, ci chiar în geantă, pe silențios. Pentru că astfel îi vei arăta că seara aceasta este foarte importantă pentru tine și că te simți bine cu el, astfel atât el cât și tu vă veți dori o a doua întâlnire.

Întreabă-l orice

Pune-i tot felul de întrebări, despre job-ul lui, familia, dar și pasiunile lui. Va vedea că ești foarte interesată de el, că îți dorești să afli mai multe și astfel, va vrea să mai stați de vorbă și cu altă ocazie. Însă, ai mare grijă să nu pui întrebări foarte serioase, despre căsătorie, copii sau situația lui financiară. Cu siguranță aceste întrebări îl vor panica.

Nu aduce vorba de fostul

În niciun caz să nu-l aduci în conversație, chiar dacă el tinde să vorbească despre fosta, tu consideră că fostul tău nu există. Schimbă subiectul conversației, în ceva plăcut și, dacă el te întreabă de fostele tale relații, fii fată isteață și ocolește subiectul. Fostul aparține trecutului, tu ești în prezent, construindu-ți viitorul.

Ai grijă la mesaje

Și nu, nu mă refer la mesajele pe care, subtil, i le transmiți la prima întâlnire, ci la cele pe care i le vei transmite după. Dacă alegi să fi tu prima care îi scrie, ai mare grijă cum și ce îi spui, pentru ca el să nu se sperie, crezând că ești disperată. Dacă îți scrie el, primul, la fel, grijă mare la răspuns.

Ai încredere în tine

Arată-i că ești o femeie care are încredere în ea, chiar dacă situația nu stă chiar așa. Privește-l în ochi, comunică, nu aștepta de la el să deschidă conversația, nu evita atingerile. Dacă îți place de el, fă tu primul pas. Există bărbați care apreciază femeile curajose și încrezătoare.

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment