Cum să iubești pe cineva care nu te va iubi niciodată

Iubești pe cineva care nu te va iubi niciodată?

În primul rând, trezește-te la realitate: nu te iubește și nu te va iubi niciodată. Fie că acea persoană nu știe că exiști, fie nu vă veți cunoaște în realitate vreodată, sau pur și simplu nu se simte atrasă la niciun nivel, fizic sau psihologic, de tine. Sentimentele tale nu pot schimba acest lucru. Nici măcar schimbându-te pe tine nu vei reuși să întorci situația în favoarea ta.

Nu te va iubi niciodată. Este o idee greu de acceptat, dar va trebui, pentru că nu există altă alegere. O vei simți ca o pedeapsă din cauza faptului că nu îți poți alege pe cine să iubești. Nu poți renunța la iubirea pe care i-o porți, pentru că ai încercat deja să faci asta și nu ai reușit. Iar persoana pe care o iubești nu poate alege să te iubească la rându-i.

șa că îți vei continua viața, uneori interacționând cu cel pe care-l iubești. Te vei simți ca o martiră. Vei crede că ești ridicolă, pentru că știi că nu ar trebui să-l iubești și, cu toate astea, nu poți trece peste această îndrăgosteală. Vei asculta cântece triste de dragoste, te vei uita la drame romantice și vei citi cărți pe aceeași temă, doar pentru a-ți materializa dragostea neîmplinită. Te vei complace pentru o perioadă de timp în starea de a tânji după cineva. Vei ajunge să te urăști pentru acest clișeu amoros.

cum-iubesti-cand-nu-te-va-iubi-niciodataDar vei purta această povară pe umerii tăi. Vei da înapoi atunci când altcineva te va plăcea, pentru că te vei fi obișnuit cu această soartă de a nu fi iubită – așa că vei fi șocată atunci când cineva îți dă atenție. Acea persoană va avea pentru tine sentimentele pe care le ai tu în povestea de dragoste neîmplinită. Nu vei înțelege, îi vei refuza pe pretendenți, crezând că ești rezervată altuia. Totuși, te vei întreba dacă acea persoană te place, de ce nu poate face asta și cel căruia i-ai oferit inima ta. Toate aceste gânduri te vor măcina. Îi vei întreba pe prietenii tăi ce este în neregulă cu tine și cum ai putea să repari. Vei începe negocieri drastice cu tine, îți vei schimba garderoba, te vei tunde, îți vei schimba preferințele artistice, livrești și cinematografice.

Te vei simți ca o impostoare la început, dar vei începe să te crezi pe parcurs. Vei crede cu adevărat că ești această nouă persoană, pentru că așa ai putea fi iubită.

Încet, dar sigur, te vei plictisi de această șaradă și-ți va fi dor de vechea personalitate. Vei reveni la obiceiurile proaste, la defectele confortabile care te făceau inedită la început. Vei merge la întâlniri, însă nu le vei spune niciodată partenerilor că îi compari mereu cu altcineva. Vei râde, vei flirta, vei săruta și te vei culca cu alții, încercând să-l uiți pe bărbatul ideal. Într-un final, vei putea să-l înlocuiești din mintea și din inima ta, umplând acel gol în care se regăsea până acum cu noi amintiri și fericire.

Îți vei da seama că persoana care nu te-a iubit niciodată la rându-i este o idee. Asta a fost tot timpul. Nu ai cunoscut-o destul de bine pentru a o iubi, ai proiectat imaginea pe care o aveai tu despre ea asupra corpului său. Pentru că nu te-a iubit, nu ai învățat niciodată cu adevărat cum voia să fie iubită. Poate că ai iubit-o, dar ea nu ți-a cerut vreodată să faci asta. Chiar și martirii luptă pentru cauza greșită uneori. Nu transforma acea iubire în energie pierdută. Și, dacă nu poți trece peste asta, petrece acel timp iubindu-te pe tine.

Sursă foto: wallpaperup.com

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment