Cum să înveți să mergi pe tocuri – Află totul despre tocuri

Cum să înveți să mergi pe tocuri – Află totul despre tocuri

O prietenă dragă mie s-a plâns că nu reușește să meargă pe tocuri, mi s-a părut amuzant, însă e o problemă cu care multe fete se confruntă, motiv pentru care o să vă dau câteva ponturi:

1. Primul lucru obligatoriu: tranziția de la un toc foarte mic la unul mai mare. Nu-ți imagina că îți poți pune brusc o pereche de pantofi cu toc stiletto de 12 cm. Alege să treci de la un toc de 3-4 cm la unul de 6 și tot așa până când ajungi la 12 cm.

2. Platforma: pentru început este bine să alegi tocurile groase și platformele, obișnuiește-te să mergi corect pe ele întâi pentru că îți oferă mai mult echilibru decât tocurile stiletto.

3. Tocurile stiletto: când te hotărăști să porți astfel de pantofi, alege pentru început pantofii cu platformă ascunsă. Sunt foarte chic și confortabili.

4. Probarea pantofilor: atunci când îți cumperi o pereche de pantofi cu toc, trebuie să verifici dacă sunt confortabili. Și de câte ori nu te-ai ales cu pantofi pe care să nu-i poți purta? Lucrurile sunt simple, încalți pantofii, te uiți în oglindă să ai genunchii drepți, te ridici pe vârfuri și dacă ai reușit să stai pe vârfuri înseamnă că tocurile sunt confortabile.

5. Cum faci pasul corect cu tocuri: am văzut multe femei care pășesc greșit, unele parcă merg în gropi. Corect este să așezi întâi tocul și mai apoi vârful pantofului pe pământ.

6. Poziția corpului: nu uita că îți păstrezi o ținută a corpului dreaptă. Mergi pe tocuri în casă, întreabă-ți apropiații dacă ai o poziție corectă și exersează până îți iese.

Mai jos aveți un video cu toate explicațiile din articol:

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment