Cum să folosești pudra de talc

Pudra de talc, cunoscută și sub denumirea de silicat de magneziu, este formată din particule de piatră fin măcinate. Aceasta este utilizată pentru diferite aplicații, inclusiv pentru produsele de înfrumusețare, pentru produsele pentru copii și odorizantele de uz casnic. Pudra de talc este cel mai bine cunoscută pentru capacitatea sa de absorbție și pentru calitățile sale protective când vine vorba de pudra pentru copii. Însă nu este folosită doar pentru copii, ci de persoanele de toate vârstele.
Prețul unei pudre de talc este mic, iar utilitățile sale numeroase. Uite motivele pentru care îți recomandăm să ai întotdeauna în casă acest produs:

Cum-să-folosești-pudra-de-talcAbsoarbe transpirația
Pudra de talc este cunoscută pentru eficacitatea sa în prevenirea transpirației din cauza căldurii, umezelii sau frecării. Poate fi folosită înainte să mergem la muncă sau în oraș, deoarece nu avem posibilitatea și nici nu este benefic să facem duș de prea multe ori pe zi. Pudra de talc este și un remediu împotriva mirosului neplăcut al picioarelor.
Este, de asemenea, folosită cu succes pentru a preveni leziunile în curs de dezvoltare la oamenii imobilizați la pat, prin formarea unei bariere subțiri care ajută pielea să nu devină o rană deschisă în contactul permanent cu lenjeria de pat. Pentru a face un pat să pară mai rece, așternuturile pot fi presărate cu pudră de talc.

Scoate petele cauzate de grăsime
Dacă ai avut ghinionul de a-ți murdări de grăsime haina preferată, vei petrece câteva ore până vei reuși să o cureți perfect. Cu ajutorul pudrei de talc, aplicată imediat după accident pe haină, vei reuși să absorbi grăsimea imediat, iar pata va putea fi curățată ușor.
Cărțile de joc pot fi de asemenea împrospătate cu ajutorul ei. Poți pune cărțile într-o pungă cu pudră de talc, urmând să le agiți în interiorul pungii. Această metodă va absorbi toate uleiurile provenite de la amprente de pe cărți.

Repară cărțile
Fie că sunt vechi sau noi, orice iubitor al cărților va dori să-și repare cartea pe care s-a răsturnat un pahar cu apă sau a plouat. Metoda ideală care trebuie aplicată este turnarea unei cantități mici de pudră de talc imediat după accident. Astfel, apa va fi absorbită, iar cartea va fi salvată înainte de a fi deteriorată complet.
Mirosul cărților mucegăite poate fi eliminat prin pulverizarea pudrei printre pagini și lăsarea acesteia acolo câteva ore.

Lungește genele
Dacă ești complexată de lungimea genelor tale, atunci aceasta este una dintre metodele pe care le poți folosi pentru a le alungi și a le face mai frumoase. Pasul unu constă în aplicarea unui strat de rimel pe gene. Urmează perierea lor cu pudra de talc, cu ajutorul unui bețisor de urechi sau cu un pieptene pentru gene. Următorul pas este aplicarea unui strat suplimentar de rimel. Dacă le vrei și mai lungi, poți aplica până la două straturi de rimel.

Înlocuiește șamponul uscat
Din cauza programului prelungit de muncă, nu ai timp întotdeauna să te speli pe cap. Așa că, în ultima vreme, șampoanele uscate au devenit o opțiune din ce în ce mai folosită de către femei. În cazul în care nu ai achiziționat unul, poți apela la varianta pudrei de talc. Metoda de folosire a acesteia este aplicarea la rădăcina părului și frecarea firelor de păr. Se lasă să acționeze câteva minute, după care se periază părul.

Descurcă noduri și lanțuri
Presărarea pudrei de calciu pe noduri dificile – incluzând lanțurile și șireturile – va face descurcarea lor mai ușoară.

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment