Cum să folosești parfumul pentru a fi un bărbat de succes

parfum barbatesc

Sunt femeie și trebuie să recunosc că nimic nu se compară cu un bărbat care miroase bine! Mirosul acela de vino-ncoa’, care îți trimite imaginația departe. În afară de asta, mai e un lucru pe care îl apreciez la parfumul bărbătesc: asocierea mirosului cu momentele importante din viața noastră! Știți voi: prima întâlnire, primul miros! E important ca totul să fie ca la carte încă de la început!

Fie că vrei să ai o imagine bună atunci când mergi la o întâlnire de afaceri, fie că vrei să impresionezi o domnișoară, îți recomand să folosești aceste trucuri surprinzătoare:

1. Folosește cremă sau loțiune:

Brandurile de lux au întotdeauna câte o cremă sau o loțiune de corp cu aceeași esență ca parfumul pe care îl folosești. Dacă vrei ca parfumul să persiste, aplică întotdeauna întâi parfumul, apoi crema. Gradul de hidratare se va menține la un nivel maxim și mirosul va fi mai persistent fără să folosești o cantitate mare de parfum. Astfel de seturi de parfumuri bărbătești găsești în acest magazin online.

2. Nu folosi parfumul în spatele urechilor!

Maestrul parfumier Roja Dove, care a lucrat timp de 20 de ani pentru Guerlain, spunea că aplicarea parfumului trebuie să fie o artă, fie că vorbim despre femei, fie despre bărbați! Una dintre cele mai mari greșeli pe care le poți face este să aplici parfumul în spatele urechilor pentru că glandele sudoripare vor altera mirosul acestuia.

Pulverizează întotdeauna parfum pe încheieturile mâinilor și a brațelor, dar mai ales în zona claviculei. Sunt zone în care sângele ajunge foarte aproape de suprafața pielii, motiv pentru care căldura emanată va da viață aromei.

3. Testează parfumul pe pielea curată:

Atunci când te duci să cumperi un nou parfum, ai grijă să ai pielea curată, altfel există riscul ca aromele să interacționeze între ele. Folosește un gel de duș cu un miros ușor și clătește bine cu apă. În ciuda miturilor urbane că e mai bine să testezi parfumul direct pe piele, corect este să folosești un eșantion pe care să-l miroși după ce ieși din magazin. Notele de mijloc sunt cele predominante, iar pe acestea le vei simți numai după ce trec cel puțin 15 minute de la pulverizare.

parfum barbatesc4. Alege aromele în funcție de personalitatea ta:

Specialiștii susțin că fiecare parfum trebuie să fie în concordanță cu personalitatea ta! Dacă ești genul de bărbat relaxat și optimist, alege un parfum cu note florale. Dacă ești un bărbat puternic și nu faci niciodată compromisuri, atunci parfumurile potrivite ție sunt cele chypre. Pe de altă parte, dacă ai o atitudine de Don Juan, îți place să fii seducător și să te faci remarcat, atunci aromele orientale sunt cele mai potrivite.

Tips: Nu uita că fiecare miros stimulează sinapsele din cea mai primitivă parte a creierului, cerebelul. De aceea este important să alegi un parfum de calitate, dar mai ales, să-l folosești corect.

Te-ar mai putea interesa și: Diferența dintre un domn și un prost

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment