Cum să fii iubita ideală

Să fii iubita ideală poate fi dificil, mai ales la începutul unei relații. Dar, fie că sunteți abia la început de drum sau vă apropiați de aniversarea a 5 ani de relație, există câteva sfaturi care merită urmate dacă vrei să fii iubita ideală și dacă vrei să faci relația să meargă. Pentru a realiza acest obiectiv, trebuie să fii iubitoare și să-l susții, în timp ce-ți menții și independența. Dacă vrei să știi cum poți face asta, urmează pașii de mai jos!

1. Fii deschisă
Nu fi prea deschisă de la început. O relație trebuie să asigure destul spațiu pentru fiecare dintre voi, pentru a vă lăsa să vă cunoașteți mai bine și pentru a vă da seama că vă potriviți. Dacă ceri prea curând multe de la relația voastră, presiunea aceasta prematură îl poate speria. În schimb, fii răbdătoare și dă-ți seama că e nevoie de timp pentru a consolida o relație de lungă durată. Uite câteva lucruri pe care e de preferat să le eviți:

  • Nu-l forța să te numească iubita lui după doar câteva întâlniri, acest lucru îl poate facă se simtă că decizia nu a fost a lui. Fii răbdătoare și lasă-l pe el să folosească apelativul pentru prima dată. Dacă sunteți compatibili, nu ai mult de așteptat.
  • Nu începe să vorbești despre căsătorie și copii înainte de a-i fi cunoscut prietenii sau părinții. Amintirea a astfel de subiecte prematur poate crea tensiune în relația voastră, neștiind cum se va rezolva problema.
  • Deși se spune că pentru a câștiga inima unui bărbat, trebuie să o faci prin stomac, această expresie nu se referă la faptul că trebuie să-i pregătești trei feluri de mâncare de la prima întâlnire. Nu demonstrezi nimic în acest fel, trebuie doar să fii prezentă și implicată în ascultare.

Cum-să-fii-iubita-ideală2. Nu fi geloasă
Ar trebui să fii iubitoare, dar nu până în punctul în care începi să vezi negru în fața ochilor în momentul în care prietenul tău vorbește sau doar menționează o altă fată. Nimic nu îl va îndepărta mai tare decât o iubită nesigură pe sine, care nu suportă gândul existenței altor femei în univers. Prietenul tău te va aprecia chiar mai mult dacă te porți frumos cu prietenele sale, decât dacă vorbești urât despre ele.

  • Dacă e în oraș cu prietenii săi, nu îi trimite mesaje la fiecare 2 secunde pentru a fi sigură că nu vorbește cu alte femei. Acest lucru îl va face doar să realizeze cât de puțină încredere ai în el.

3. Fii tu însăți
Nu crea o persoană falsă doar pentru a-l impresiona. Poate fi tentant să crezi că el își dorește alt tip de femeie, dar de obicei acest lucru este dedus din fragmentele lucrurilor pe care le-a zis sau pe care le-a sugerat, așa că este posibil să te înșeli. Trebuie să-ți dai seama că îi face plăcere să se întâlnească cu tine, și nu cu o formă imaginară a perfecțiunii. Și, dacă tot te simți tentată să schimbi diferite lucruri la tine, dacă el insistă că ai arăta mai bine mai slabă, mai înaltă, mai tăcută, atunci dă-ți seama că nu sunteți compatibili.

  • Dacă spune astfel de lucruri într-o manieră persistentă, atunci nu este iubire, este dorința de a te controla.
  • Nu pretinde că îi împărtășești interesele, dacă nu simți asta. Ar putea fi amuzant sau soluția sigură să faci acest lucru la început, dar va fi mai dureros când va afla că nu iubești ceea ce iubește și el.

4. Fii afectuoasă
Sunt nenumărate moduri prin care îți poți exprima afecțiunea, unele sunt mai evidente decât altele, iar modul de abordare depinde de cât de mult îți arăți latura aceasta. Afecțiunea este apropiată, deși nu identică cu intimitatea – afecțiunea este exprimarea sentimentelor pe care le ai pentru o persoană, fie făcută public, privat, zi sau noapte. Gândește-te cum îți place să-ți arăți afecțiunea pentru oamenii la care ții în diferite moduri: ținutul de mână, pupicii pe obraz, îmbrățișările, etc.

  • Bărbaților le place câteodată când iubita le dă nume de alint precum iubitule. Însă, îl poți îndepărta dacă i te adresezi în public cu apelativul ursulețul meu. Comunicarea este partea vitală a oricărei relații, așa că fă-te înțeleasă cât de mult îl placi.
  • Mesajele și e-mailurile drăgăstoase pot fi un plus, dar prea multe vor fi copleșitoare și vei părea disperată. Aceste lucruri arată faptul că îl placi și că vrei să ai o relație de durată, dar dacă exagerezi, îl poți speria.

5. Fii seducătoare
Nu ar trebui să-ți fie frică să fii seducătoare. Celor mai mulți bărbați li se pare irezistibilă o femeie sexy, elegantă și încrezătoare. Încrederea înseamnă că ești fericită în pielea ta. Nu trebuie să faci eforturi să fii cea mai populară dacă nu îți stă în fire. Mai bine te concentrezi pe a-i demonstra că poți avea grijă de tine și pe a-l asigura că meriți atenția lui.

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment