Cum să fii feminină în boyfriend jeans

Boyfriend jeans sunt confortabili, cool și stylish, însă există o mică problemă: masculinitatea lor. Deși sunt practici și în tendințe, boyfriend jeans pot fi purtați și altfel decât cu un tricou și niște teniși, important este să-ți lași imaginația să-și facă de cap. Se pare că mulți designeri nu se așteptau ca blugii cu aspect uzat și oversized să aibă un succes atât de mare printre domnișoarele de toate vârstele.

1. Prima regulă pe care o poți urma dacă nu vrei să fii prea masculină:

Rulează partea inferioară a blugilor și poartă-i cu tocuri. În partea de sus poți opta pentru un top sau o cămașă feminină pentru a echilibra ținuta. În ceea ce privește tocurile, alege o pereche de pantofi stiletto sau sandale cu toc înalt (te vor ajuta să dai o notă elegantă ținutei și să pari mai înaltă). Nu uita de curea: genul acesta de jeans îți vor da bătăi de cap în jurul taliei.

2. Bluza: alege top-uri din materiale ușoare, precum mătase, voal sau dantelă. Vei avea o ținută echilibrată, ideală în orice moment al zilei.

3. Buze roșii: o astfel de ținută cere niște buze în nuanțe de roșu: de la corai până la roșu aprins.

Dacă îți dorești un outfit lejer, optează pentru o pereche de balerini și un maiou army style sau un tricou uni din bumbac. De asemenea, pentru boyfriend jeans se pretează și tenișii colorați, cardiganurile vintage, sacourile cambrate și pălăriile MJ. Oricum ai alege să porți astfel de blugi trebuie să-ți îndulcești ținuta pentru a nu afișa un look androgin.

TIPS: Dacă ești mignonă, poartă boyfriend jeans în nuanțe deschise.

Iată câteva variante pe care le poți încerca anul acesta:

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment