Cum să faci o femeie să se simtă iubită?

Femeile, aceste ființe speciale și minunate, au nevoie de multă iubire. De fapt, toți oamenii au nevoie de iubire, însă, femeile de mai multă. Nimeni nu-i specialist în a face femeile fericite, dar putem afla împreună cum să faci o femeie să se simtă iubită.

Înainte, femeile nu erau văzute cu ochi așa buni, cum sunt acum. Nu erau apreciate deloc și erau considerate bune doar pentru a naște copii și a fi bune gospodine.

Acum, situația s-a schimbat, femeile s-au ridicat singure, își știu locul și fac tot posibilul pentru a și-l menține acolo, într-o lume nebună, a bărbaților. Însă, când vine vorba de iubire, femeile au nevoie de aceeași cantitate acum ca și înainte.

Femeile iubite vor fi și fericite, o femeie fericită înseamnă o căsnicie fericită, o familie sănătoasă. Tocmai de aceea este foarte important ca tu, ca bărbat, să-i oferi acesteia sentimentul că este iubită și apreciată. Altfel, în 2019, nu multe sunt femeile care aleg să rămână într-un loc lipsit de iubire și să se complacă într-o relație în care nu simt din partea bărbatului ceea ce și-ar dori.

Cum faci o femeie să se simtă iubită? Faptele vorbesc de la sine, dar sunt și alte detalii care contează.

Fă-ți timp pentru ea, mereu.

Chiar dacă muncești multe ore pe zi, ai multe situații de rezolvat, fă-ți timp un minut și dă-i un semn. Chiar și un simplu ”te iubesc” prin sms. Dacă are nevoie de tine în cadrul unui eveniment, nu o refuza, ci fă tot posibilul să fii acolo, lângă ea. Contează foarte mult, pentru o femeie, să știe că se poate baza pe tine, oricând. Să știe că are pe cineva acolo care nu o va refuza indiferent de situație.

Apreciaz-o

Femeia este făcută să ducă cât mai mult, de multe ori face mai multe decât un bărbat. Are un job de 8h, are grijă de copii, de casă și de ea. Pe lângă toate acestea mai trebuie să fie și soție. Așa că un strop de apreciere din partea ta, nu ar strica. Mulțumește-i pentru ceea ce face, spune-i că vezi toate eforturile ei și că o apreciezi. Ai să vezi cât de fericită o vei face.

Chiar dacă nu sunteți încă căsătoriți, nu aveți copii, nu locuiți împreună, caută alte motive pentru care să o apreciezi, poate chiar acele motive pentru care tu te-ai îndrăgostit de ea.

Accept-o exact așa cum este

Perfecțiunea nu există, sper că știi asta. Dacă te-ai îndrăgostit de ea înseamnă că îți place așa cum este și nu cum visezi tu să fie. Altfel, nu ai ales persoana potrivită. Și tu ai defectele tale, cu siguranță, așa că renunță la critici și învață să-i vezi mai mult calitățile decât defectele.

Ascultă-i problemele

Femeile au nevoie de un umăr pe care să plângă pentru că așa suntem noi, plângem des, dar și de o ureche bună care să ne asculte.
Să o asculte, nu să o audă. Pentru că este o foarte mare diferență între aceste două acțiuni. Ascultă ceea ce are de spus, pune întrebări despre situația respectivă și oferă-i sfaturi. Va ști că, acasă, o așteaptă iubitul, dar și cel mai bun prieten.

Micile detalii contează

Iubirea se simte, dar se și arată. Celălalt trebuie să știe că tu simți ceea ce simți pentru el. Fii drăguț cu ea și oferă-i mici surpize. Un sticker pe oglinda din baie, dimineața, în care i-ai scris că o iubești, un email în mijlocul zilei în care îi spui cât de dor îți este de ea, un cadou pe care și-l dorește mult, fără nicio ocazie sau pur și simplu o îmbrățișare când se așteaptă cel mai puțin.

Acestea sunt recomandate a se face doar în cazul în care simți să faci asta, nu trebuie să o simți ca pe o obligație, asta nu-i iubire și nici fericire nu va fi. Nici la tine, nici la ea.

Foto: Pixabay

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment