Cum să citești o femeie!

Cum să citești o femeie nu este un lucru atât de dificil pe cât pare, însă puțini sunt bărbații care reușesc să le înțeleagă. În limbajul nonverbal este foarte important să nu tragi o concluzie după primul semn, ci după ce te-ai asigurat că ai primit mai multe semnale.

Limbajul corpului face parte din ritualul de seducție și mulți specialiști au afirmat că semnalele trupului prin care îți cucerești partenera se numără printre plăcerile vieții. În ritualul de seducție ambii parteneri oferă o serie de semnale, însă ceea ce bărbații încă nu știu este că nu sunt ei întotdeauna inițiatorii artei seducției.

cum-citesti-o-femeieFemeile sunt cele care transmit primele semne de disponibilitate prin simplul fapt că se machiază, își aranjează părul, se îmbracă provocator, dar din păcate atunci când o femeie flirtează este înțeleasă greșit de către bărbați. Pentru a înțelege ce vrea o femeie să spună, trebuie să fii atent la trei părți ale corpului.

Privirea: dacă îți focalizezi atenția asupra ochilor ei, vei vedea că te privește cu o secundă în plus față de cum este normal. Știți acea diferență când o secundă poate deveni o privire insistentă?

Se uită la tine, apoi își mută privirea și o ia de la capăt? Asta înseamnă că poți face primul pas.

Privirea peste umăr: dacă sunteți în club sau într-o zonă populată și trece pe lângă tine, uitându-se peste umăr, înseamnă că te poți după ea și să o inviți la o cafea.

Ochii mari: este una dintre cele mai folosite semnale de seducție. Știți filmele acelea când femeile stau la masă singure și își lasă capul în jos, dar se uită cu ochii mari la cineva? Atunci este momentul să acționați.

A doua privire: dacă o vezi cum îți aruncă o privire, nu-ți lua ochii de la ea. Dacă își aranjează bluza sau își trece degetele prin păr înseamnă că vrea să-ți atragă atenția.

Mâinile: când o femeie flirtează își va duce degetele în zona laterală a gâtului sau pe claviculă. Dacă poartă colier, îl va atinge foarte des.

Atinge paharul cu băutură: va face asta în timp ce te privește insistent, așteptând să fii tu cel care face primul pas.

Părul: toate femeile își dau părul pe spate atunci când sunt în prezența unui bărbat interesant.

Își expune palmele sau încheieturile: dacă este fumătoare este un gest foarte ușor de recunoscut. Va ține țigara în mână astfel încât palma și încheietura vor sta îndreptate spre tine.

Picioarele: îți amintești de Sharon Stone cum și-a încrucișat picioarele? Dacă stă picior peste picior nu este tocmai un semnal că ai putea să te duci la ea, însă dacă își mută poziția des, ar trebui să-ți dea de gândit.

Dacă ține vârful tălpii îndreptat spre tine înseamnă că ești pe drumul cel bun.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment