Cum sa atingi greutatea ideala inainte de nunta – Afla cateva trucuri de la Jennifer Galardi

Cum sa atingi greutatea ideala inainte de nunta – Afla cateva trucuri de la Jennifer Galardi

Jennifer Galardi este expert in fitness si cu numai cateva trucuri poti atinge greutatea si forma ideala inainte de nunta in numai cateva saptamani.

Primul pas: incepi cu exercitii de streching (poti folosi un prosop) pe care il tii deasupra capului si tragi spre stanga, revii in pozitie initiala si apoi tragi dreapta. Este un exercitii care te ajuta la incalzirea si intarirea muschilor abdominali. Poti repeta pana la 4 serii a cate 20.

Pasul doi: exercitiile la sol cu ajutorul mingilor. Tot ce trebuie sa faci este sa iti sprinjini picioarele pe o minge si sa faci flotari. Astfel, vei lucra intregul corp, abdomen, spate, picioare si brate.

Pasul trei: ai nevoie de o banda elastica, pe care sa o tii sub picior. Coatele le fixezi in solduri, astfel incat iti vei lucra bicepsii.

Pasul patru: exercitiile la sol. Te sprijini in palme si genunchi, dupa care ridici cate un picior.

Iata exercitiile explicate de antrenoarea Jennifer Galardi:

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment