Cum să asortăm dresurile cu fuste și rochii

Tu știi cum să alegi dresurile potrivite?

Cele mai multe doamne care se grăbesc să ajungă la muncă sau la o întâlnire fac greșeala de a opta pentru dresurile pe care le găsesc primele în combinație cu cea mai bună rochie. Cu toate acestea, nu ar trebui subestimat niciodată rolul pe care îl au dresurile, deoarece contribuie la imaginea ta de ansamblu. Există și posibilitatea de a da greș cu imaginea pe care vrei să o afișezi, dacă dresurile nu sunt alese corect. De aceea, vom vorbi despre modalitățile de bază ale asortării dresurilor cu fuste și rochii.

Iată cum asortezi dresurile cu fuste și rochii:

1. Există un tip universal de dresuri care se va potrivi cu orice rochie sau fustă. Este vorba despre opțiunile care se potrivesc cu tonul pielii tale, făcându-l să pară mai fin și mai moale. Dacă te grăbești și nu ai timp să faci alegerea perfectă, poți oricând să alegi acest tip.

2. Dacă ai o pereche de dresuri strălucitoare, care au tonuri cafenii, ar fi mai bine să nu o mai porți, deoarece nu mai este la modă de ceva vreme. Nu ar trebui vreodată să optezi pentru dresurile care sunt mai închise la culoare decât pielea ta, chiar dacă îți dorești să arăți de parcă ai fi bronzată. Tonul dresurilor tale ar trebui să fie cât mai apropiat de tonul pielii tale.

3. Pentru o rochie strânsă pe corp, ar trebui să alegi dresurile fără cusătură, pentru a preveni vizibilitatea părții de sus.

4. Stilul strict al afacerilor nu permite dresurile cu modele sau cu textură de plasă. Pentru un costum business, tonul dresurilor pe care le vei alege ar trebui să fie neutru combinat cu o textură naturală a designului moale, fin și mat.

5. Clasica Little Black Dress se va potrivi perfect cu dresuri cu modele în formă de săgeată, care vor alungi vizual aspectul picioarelor tale.

6. Dacă ai ales o rochie de o culoare mai închisă pe care vrei să o asortezi cu o pereche de pantofi de o culoare întunecată, nu ar trebui să porți cu dresurile transparente. Pentru un aspect impecabil, va trebui să alegi dresuri de o nuanță mai închisă, mai ales dacă rochia este confecționată din materiale mai groase, sau dresuri de tipul semi-transparent, dacă rochia este făcută dintr-un material mai subțire.

7. Circula o idee conform căreia cu cât este mai ușoară rochia, cu atât trebuie să fie dresurile mai subțiri, dar în zilele noastre, din ce în ce mai multe fete încalcă regulile și poartă rochii din mătase cu colanți negri iarna. Tonul pantofilor ar trebui să fie asortat cu tonul dresurilor, dar nu este total greșit dacă nu se asortează.

8. Ceea ce nimeni nu ar trebui să facă vreodată este să combine cizme albe cu dresuri negre sau ghete negre cu dresuri culoarea piciorului.

9. Nu este vorba doar de dresurile albe, ci și de alte opțiuni colorate care subțiază vizual picioarele, precum dresurile negre, gri închis, bleumarin închis, maro, verde închis. Dacă dresurile se potrivesc perfect cu tonul pantofilor, va ajuta la alungirea vizuală a picioarelor.

10. Dacă vrei să optezi pentru dresuri sau colanți imprimați, ar trebui să asortezi cu rochii negre, albe sau gri.

11. În cazul în care vrei ca dresurile imprimate să se potrivească cu rochia ta, aceasta din urmă trebuie să aibă un model monoton. În felul acesta, vei concentra atenția pe picioare, ceea ce înseamnă și că pantofii ar trebui să alungeasă vizual look-ul tău.

dresuri-2015

12. Un lucru pe care ar trebui să-l eviți atunci când vrei să porți colanți imprimați este alegerea opțiunii unui model care separă vizual picioarele în două linii orizontale. Acest model face ca picioarele să pară mai scurte și mai late.

13. Un lucru important pe care are trebui, de asemenea, să îl iei în calcul este acela al culorii dresurilor în balanță și în armonie cu cel al rochiei, dar nu este obligatoriu ca acestea să aibă exact aceeași coloristică. Totuși, nu ar trebui neapărat să asortezi o rochie galbenă cu dresuri galbene. De exemplu, pentru o rochie albastră cea mai bună alegere nu este a dresurilor roz. Pe de altă parte, opțiunile pe gri ar fi ideale pentru aceste culori de rochii.

14. Pentru un look retro clasic nu te poți descurca fără dresurile sau colanții cu buline. Acest model arată foarte bine pentru orice tip de picior, dacă este aleasă varianta cu buline mici. Ar trebui să ai mai multă grijă când vine vorba de modelul cu buline mai mari.

15. Pantofii și ghetele decupate în vârf arată bine cu dresuri groase dacă urmezi principiul conform căruia să alegi dresuri fără cusături sau alte detalii pe degete.

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment