Cum să arzi calorii în cele mai ciudate moduri

sa arzi calorii, sub dus

Moduri în care să arzi calorii la care nu te-ai gândit niciodată

Nu demult am scris un articol despre cum să arzi calorii repede şi eficient, dar de data aceasta m-am gândit să lăsăm deoparte lucrurile serioase şi să ne amuzăm un pic.
Te-ai gândit vreodată câte calorii are o felie de pizza? Dar alea 3 ouă pe care le-ai mâncat dimineaţa la micul dejun? Există vreo diferenţă în numărul de calorii dintre acestea şi două pahare de vin, de exemplu? Dar între un sfert de brioşă şi aproape 500 de ml de suc acidulat? Ei bine, surpriză, nu. Toate acestea au nu mai mult, nici mai puţin de 200 de calorii. Toată lumea îţi spune că singura soluţie eficientă să arzi calorii este să faci sport, dar nimeni nu-ţi spune cât trebuie să tragi de tine pentru a arde câteva sute de calorii. De exemplu, ca să arzi 200 de calorii trebuie să alergi aproximativ 20 de minute. Dar este asta cea mai distractivă metodă? Poate tu vrei într-un fel departe de a fi tradiţional. Iată în câte moduri ciudate poţi arde 200 de calorii:

sa arzi calorii, sub dus1. Eşti o persoană care se machiază des? Perfect. Trebuie doar să aplici balsamul de buze doar de… 1500 de ori ca să arzi 200 de calorii.
2. Mestecă gumă timp de 18 ore. Dar dacă schimbi guma (a câte 10 calorii bucata) la fiecare oră vei ajunge de unde ai pornit.
3. Acum că buzele tale sunt extrem de catifelate după 1500 de aplicări, ca să arzi 200 de calorii trebuie doar să te săruţi 2 ore încontinuu.
4. Dacă lucrurile se încălzesc, ai nevoie doar de o oră de amor cu persoana iubită ca să arzi 200 de calorii.
5. Spală-te de 45 de ori pe dinţi
6. Eşti obosit şi cauţi o variantă pasivă de a arde calorii? Uită-te la televizor şi butonează telecomanda timp de două ore şi jumătate.
7. Râsul slăbeşte! Dacă tot eşti în faţa televizorului, uită-te la patru comedii la care râzi constant şi o să arzii 200 de calorii.
8.Dar dacă te-ai plictisit, ai nevoie doar de 3 ore de somn pentru a arde aceeaşi cantitate. Da, arzi calorii chiar şi când dormi.
9. 8 pahare de apă consumate în 3 zile (doza recomandată de apă zilnică) pot arde fix 200 de calorii, dar nu încerca să le bei pe toate odată. Prea multă apă poate fi toxic.
10. Vrei ceva mai intens, dar distractiv? Încearcă să sari coarda timp de 15 minute.
11. Ai o zi bună şi-ţi vine să cânţi? Cine te împiedică să faci asta? Poţi să arzi 200 de calorii cântând melodia preferată iar şi iar de 23 de ori.
12. Dar dacă capul de duş este singurul care îţi apreciază vocea, de ce să nu încerci să cânţi o oră şi jumătate la pian?
13. Dacă nu ştii să cânţi la pian, pune-te pe scris şi tastează o lucrare de 4.800 de cuvinte.

Pentru că o jumătate de kilogram de grăsime este echivalent cu aproximativ 3.500 de calorii, ce mai aştepţi? Pune-te pe treabă cât mai repede. Nu uita totuşi, fiecare persoană are un metabolism diferit, iar numărul de calorii arse de corpul tău poate diferi faţă de altcineva. Toate aceste activităţi au fost testate ştiinţific.

Sursă articol: www.asapscience.com
Sursă foto: www.wallpaperup.com

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment