Cum să alegi un trench în funcție de forma corpului

trench

Ghidul perfect pentru a alege un trench

După al Doilea Război Mondial, când femeile au intrat în posesia trench-urilor, o serie de case de modă cunoscute au început să creeze o serie de modele, abătute de la standardele și culorile inițiale, reușind să împrospăteze această piesă de îmbrăcăminte. Varietatea trench-urilor variază în mare în funcție de lungimea lor, unele modele inovatoare în zona reverelor și poalelor, precum și în funție de culori. De aceea, în zilele noastre, fiecare femeie își poate găsi un trench în funcție de forma corpului său și care se potrivește perfect. Uite ce modele de trench ți se potrivesc în mod normal și ce alte sfaturi ar trebui să mai urmezi pentru a găsi piesa vestimentară perfectă pentru tine!

Trench scurt

Lungimea acestui tip de trench se oprește puțin după șolduri și este recomandat femeilor de statură mică, pentru că le ajută vizual să pară mai înalte. Cu toate acestea, dacă ești mică de înălțime și ai șoldurile late, evită purtarea trench-urilor scurte, deoarece te vor face să pari și mai lată.

Trench de lungime medie

Aceasta este varianta clasică, fiind folosită la început pentru armata britanică în anii războiului. Lungimea aceasta se potrivește perfect aproape cu orice formă a corpului, precum și cu înălțimea, fiind perfectă pentru femeile scunde și cu forme. Femeile înalte pot alege de asemenea trench-ul de lungime medie.

trench
Foto: lafrivolecom

Trench lung

Este de la sine înțeles că acest tip de trench nu este pentru femeile scunde. Cu toate acestea, dacă ești de statură mică și îți dorești cu tot dinadinsul un trench lung, este recomandat să alegi lungimea până sub genunchi și să porți tocuri înalte. În ceea ce le privește pe femeile înalte, această variantă le dă grandoare și roialitate în aspect.

Trench cu revere largi

Acest tip de haină este perfect pentru femeile minione, dacă acestea vor să-și ascundă cumva silueta subțire, în timp ce femeile mai plinuțe ar trebui să evite incontestabil acest model.

Trench de lungime medie, cu poale evazate

Stilul acesta este perfect pentru femeile cu siluetă stil clepsidră și picioare lungi, atletice.

Trench din denim și piele

Piesele acestea vestimentare sunt de obicei recomandate în varianta cu lungimea sub sau deasupra genunchiului, fiind potrivite pentru toate femeile, în funcție de preferințele individuale ale acestora.

Pentru a crea un look uimitor cu ajutorul unui trench, alegerea modelului potrivit nu este suficientă. Ar trebui să-l alegi și în funcție de culoarea care are merge perfect cu nuanța tenului tău. Dacă ai părul brunet, iar pielea mai creolă, este recomandat să alegi culori calde sau vibrante, precum galben lămâie, roșu rubin sau roșu portocaliu. Blondele cu pielea deschisă la culoare vor atrage toate privirile cu un trench în culori pastelate sau culoarea bijuteriilor. Albul flatează tonul natural al femeilor cu tenul ciocolatiu, în schimb ce pe femeile cu tenul deschis le face să pară palide și bolnave. Trench-urile originale în culorile bej și kaki se pot potrivi oricărui tip de ten, dacă sunt asortate cu grijă.

Te-ar mai putea interesa și: Cum să porți pantofii roșii

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment