Cum să alegi corect clinica pentru operații estetice

chirurgie estetica

Operațiile estetice nu mai sunt un subiect tabu, iar interesul este la fel de mare atât pentru femei, cât și pentru bărbați.
Sunt om de online și știu cum merg lucrurile. Știu cât de important este marketingul și mai știu că mulți medici sau multe clinici bune nu investesc la fel de mult în imagine. Reversul medaliei este acela că medici sau clinici la început de drum au parte de o promovare agresivă, iar o operație estetică este o decizie importantă în viața ta.

Iată la ce ar trebui să fii atentă atunci când vrei să-ți faci o operație estetică:

1. Caută informații despre medic:

Portofoliul medicului este la fel de important precum clinica. Pe lângă condițiile pe care aceasta ți le oferă, experiența medicului este cea care își spune cuvântul. Dacă îți dorești un implant pentru mărirea sânilor, caută informații pe internet. Uită-te la portofoliul medicului, la cum arătau sânii înainte și cum arată după intervenția chirurgicală. Majoritatea au aceste fotografii pe site-ul clinicii, însă mai poți căuta pe profilele de socializare ale medicilor. Același lucru ar trebui să-l faci și pentru intervențiile de injectare acid hialuronic. Chiar dacă nu sunt la fel de complicate precum alte operații estetice, efectul poate fi unul devastator dacă nu alegi medicul potrivit.

Dacă până acum televizorul era cel care îți oferea informații, acum ai posibilitatea să filtrezi în funcție de nevoile tale.

2. Intră pe forumuri:

Forumurile nu mai sunt ce au fost, însă poți găsi informații și fotografii cu intervenții mai vechi. Astfel, poți face o comparație între ceea ce îți dorești ca rezultat final și ceea ce a realizat medicul. Asigură-te de fiecare dată că informația găsită (fie ea pozitivă sau negativă) are o dovadă palpabilă în spate. Un comentariu negativ nu înseamnă întotdeauna că medicul respectiv a greșit. De multe ori, pacienții insistă sau au cereri care poate nu sunt pe placul tău.

3. Cere un catalog:

Pe lângă întrebările care te neliniștesc, cere întotdeauna un catalog al medicului care se va ocupa de tine. Fie că îți dorești o intervenție de mărirea buzelor, fie că ai nevoie de ceva mai complicat de atât. Mulți dintre pacienți nu sunt de acord cu publicarea fotografiile înainte și după intervenția chirurgicală, însă aceștia vor face fotografiile obligatorii pentru urmărirea rezultatelor. Aceste fotografii sunt la medicul care urmează să te opereze și le poți vedea și tu.

Abia după ce verifici toate aceste informații, poți lua o hotărâre. Informează-te!

 

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment