Cum să ajungi un model de succes – Sfaturi utile

Cum să ajungi un model de succes – Sfaturi utile

Îți dorești să ajungi pe coperțile celor mai importante reviste? Sau să defilezi pe podium alături de modele de succes? Ei bine, până acolo ai un drum lung de parcurs, însă există câțiva pași pe care ar trebui să-i faci încă din adolescență.

În primul rând, un manechin trebuie să aibă o înălțime minimă de 1.70-1.75 m, în cazul băieților 1.85 m este înălțimea ideală, în al doilea rând trebuie să te asiguri că te încadrezi în câteva criterii: păr sănătos, piele fără pete sau acnee, dantură perfectă și bineînțeles un corp bine proporționat. Un alt aspect foarte important sunt tatuajele (este de preferat să nu le ai).

Să ai o carieră de modeling nu înseamnă doar reclame și fotografii frumoase, înseamnă un program obositor, regim alimentar adecvat și stres. Dacă ai bifat și asta pe lista ta, cu siguranță că ești pregătit/ă pentru o astfel de carieră.

Ce trebuie să faci pentru a începe o carieră în modeling?

1. Înscrie-te la o școală de modeling despre care știi sigur că lucrează cu agențiile de modeling (există școli mai puțin serioase, care cer o taxă, pe care este normal să o plătești, dar nu fac nimic pentru tine).

2. Școala de modele: noi recomandăm Best Models School, fiind adresată tinerilor cu vârste cuprinse între 12-21 de ani. Un lucru foarte important de reținut este că nu toți cei care fac astfel de cursuri au garanția că vor ajunge modele. În fond, este o meserie pe care trebuie să o simți, să pozezi natural, dar mai ales să ai o figură potrivită proiectelor.

3. Book: orice viitor model/fotomodel trebuie să aibă propriul book cu fotografii de calitate, recente. Plătește un fotograf profesionist, alege câteva teme, în care tu să pozezi în ipostaze diferit și trimite-le alături de un CV agențiilor de casting sau a designerilor români.

În cariera de modeling, fotografiile vorbesc cât 1000 de cuvinte, așa că asigură-te să ai cele mai bune fotografii.

Noi am descoperit deja un viitor model de succes, are tot ce-i trebuie, se numește Corciovă Dragoș și are numai 17 ani.

Mai jos aveți câteva fotografii din book-ul lui personal, din care vă puteți inspira cu cea mai mare încredere, cât despre cei care sunt interesați de Dragoș, ne puteți contacta la numărul de telefon 0725.142.806.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment