Cum să ai un păr și un ten perfect întotdeauna

par si ten perfect

Toate femeile sunt frumoase și nu machiajul, coafura sau hainele sunt cele care te fac să radiezi de frumusețe. Secretele stau în alte detalii. Suntem frumoase datorită zâmbetului, datorită misterului, datorită încrederii de sine pe care nu ne sfiim să o arătăm tuturor. Suntem frumoase pur și simplu, fără prea multe artificii.

Frumusețea naturală are nevoie de o îngrijire constantă, iar pentru asta avem nevoie de produse de calitate pentru îngrijirea tenului și părului. De ce? Pentru că frumusețea naturală este cea care contează cu adevărat.

Așadar, cum îți îngrijești părul pentru a avea un aspect natural, hidratat și sănătos?

1. Învață să-l usuci corect

Chiar dacă ești tentată să crezi că uscătorul de păr îți afectează părul, specialiștii atrag atenția că obții rezultatul contrariu. Atunci când părul este ud, acesta își schimbă structura moleculară și începe să se rupă mai ușor. Regula este simplă: cu cât părul rămâne ud pentru mai mult timp, cu atât se va deteriora mai repede.

2. Folosește peria potrivită

Nu folosi o perie de păr imediat după ce ai ieșit din duș. Elimină excesul de apă cu ajutorul unui prosop prin tamponare (nu frecare) și abia apoi poți folosi un pieptăn foarte rar pentru a descurca părul fără să se rupă.

3. Optează pentru un uscător performant

Nu degeaba saloanele de înfrumusețare folosesc uscătoare profesionale, de aceea îți recomand să investești într-un uscător de păr performant, cu funcție de hidratare, ioni și protecție anti-statică. Găsești un astfel de uscător aici.

4. Păstrează distanța când îți usuci părul

Între firele de păr și uscător trebuie să fie o distanță de 15 cm. De asemenea, la final este recomandat să pornești uscătorul de păr pe aer rece și să usuci încă o dată părul, astfel încât părul să fie protejat.

Simplu, nu?

Frumoasă și fără machiaj? Da, se poate, însă cu o condiție. Tenul trebuie să fie curat, sănătos și strălucitor. Cum faci asta?

1. Curăță tenul în profunzime

Atunci când faci duș, folosește o perie de curățare alături de un produs de îngrijire specific tipului tău de ten. Este important să faci asta numai când îți faci duș pentru că aburii îți vor deschide porii, astfel încât poți curăța tenul în profunzime. În plus, peria de față îți stimulează și circulația sângelui, ceea ce duce la un aspect mai sănătos.

2. Folosește cremă hidratantă

După ce ai curățat tenul cu peria rotativă, aplică o cremă hidratantă de noapte. Pentru că elimini impuritățile și stimulezi circulația sângelui, crema hidratantă va acționa mult mai eficient.

3. Nu uita să te demachiezi

Impuritățile, punctele negre și coșurile apar atunci când tenul nu este curățat corect. Demachierea este obligatorie, precum și curățarea produselor de machiaj.

Leave Your Comment