Cum să ai picioare mai fine după epilat

picioare mai fine

Cum să ai picioare mai fine după epilat

Epilarea este obligatorie atunci când vrem picioare fine şi fără imperfecţiuni. Pentru că vara se apropie cu paşi repezi, iar rochiţele aşteaptă nerăbdătoare să le purtăm, este timpul să ne apucăm de treabă.
Firele de păr cresc, iar lucrul acesta face ca epilarea să fie o bătaie de cap. Însă cu câteva trucuri, te poţi bucura de o perioadă mai lungă de timp de o piele fină şi catifelată. Iată ce trebuie să faci pentru picioare mai fine:

Îndepărtează celulele moarte
Exfolierea pielii este obligatorie dacă vrem picioare fine după epilat. Multe fire de păr cresc sub piele, tocmai de aceea, trebuie să îndepărtăm stratul de celule moarte, pentru a ajunge mai uşor la ele. Astfel eviţi orice fel de inflamaţie după epilare, iar pielea va fi cu siguranţa mai fină. Nu uita că ideal este să foloseşti de cel puţin de două ori pe săptămână un scrub.

Deschide porii înainte de epilare
Cel mai proprice moment pentru epilat, este după baie, când porii sunt deschişi, iar firele de păr s-au înmuitat. Astfel, fie că foloseşti lama de ras sau epilarea cu ceară, părul va fi mai uşor de îndepărtat, iar pielea va suferi mai puţin. O piele mai puţin iritată este mai fină.

Foloseşte o cremă specială de încetinire a creşterii părului
În orice magazin de produse cosmetice, vei găsi o cremă de încetinire a creşterii firelor de păr. Aceasta întârzie apariţia firelor de păr, iar tu vei putea avea picioare mai fine pentru un timp mai îndelungat. Nu ezita să o aplici dimineaţa şi seara pentru un efect sigur.

picioare mai fineFoloseşte uleiuri şi creme hidratante
Pentru picioare mai fine după epilat, nu ai idee ce minuni poate face uleiul de măsline. Masează pielea după epilare şi în fiecare zi cu orice fel de ulei esenţial sau de măsline şi vei fi uimită de ce picioare catifelate vei avea. Hidratarea pielii este obligatorie pentru picioare netede. Evită apa prea fierbinte şi săpunurile pentru a nu avea pielea uscată. Dacă vrei picioare mai fine, epilarea nu este îndeajuns. Pentru un aspect estetic şi o senzaţie plăcută la atingere, aplică zilnic crema de corp.

Foloseşte pudra de talc

Dacă alegi epilarea cu ceară, pentru un rezultat mai bun presară pudră de talc pe zona care urmează să fie epilată. Astfel, pielea va fi mai protejată, iar ceara se va lipi doar de firele de păr. La sfârşit vei avea picioare mai fine şi de lungă durată, iar pielea se va irita mai puţin.

Alege metoda convenabilă ţie

Pentru picioare mai fine, care să se menţină catifelate mai mult de o săptămână, metodele de smulgere a firelor de păr sunt  ideale, însă dacă alegi să foloseşti lama de ras, asigură-te că o schimbi des pentru un rezultat mai bun şi folosită măcar odată la 2-3 zile pentru o piele netedă constantă.

Sursă foto: wallpaperup.com

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment