Cum recunoști un bărbat interesat de tine

Te-ai întrebat vreodată cum recunoști un bărbat interesat de tine și ce ar trebui să faci atunci când începe să flirteze? Să înțelegi ce se petrece în mintea lui este dificil, însă îi putem citi oricând limbajul corpului și să înțelegem dacă este sau nu interesat de tine.

Iată câteva semne care demonstrează că un bărbat este interesat de tine:

1. Se apropie de tine:

Atunci când i-ai stârnit interesul unui bărbat, fii sigură că acesta va încerca să se apropie fizic cât mai mult de tine. Dacă sunteți într-un bar, club sau la o petrecere și observat că se apropie foarte multe de tine, zâmbește-i sau spune-i un bună prietenos. Înainte de a face asta, fii atentă dacă ți se pare atractiv sau nu, pentru că este posibil să scapi greu de el și nu vrei să-ți strici buna dispoziție.

2. Contact vizual:

Când un bărbat este interesat de tine, va încerca să stabilească un contact vizual. Totuși, fii foarte atentă să nu fie un contact scurt, din greșeală. Atunci când un bărbat vorbește cu tine și se concentrează asupra ta, va stabili un contact vizual ferm, însă și un contact scurt poate fi la fel de expresiv. Totul depinde de temperamentul și caracterul persoanei.

HEADLINE3. Mâinile pe șolduri:

Nu ignora postura lui. În cazul în care ține degetul mare în bucla de curea sau preferă să țină mâinile pe șolduri, atunci el este cu siguranță interesat de tine. Acest tip de postură este caracteristică bărbaților încrezători, însă există femei cărora li se pare o poziție nepoliticoasă și deloc atractivă. Noi spunem să-i acorzi o șansă, mai ales dacă ți se pare un bărbat atractiv.

4. Atingeri ușoare:

Există bărbați care par agresivi atunci când simt nevoia constantă de a te atinge când purtați o discuție, însă totul constă în dozarea acestor atingeri. Dacă sunteți într-un loc zgomotos este normal să te atingă pentru că nu încearcă decât să aibă toată atenția ta. Atingerile pe mâini sau brațe sunt de bun simț, așa că nu te panica și răspunde-i dacă ești atrasă de el.

5. Ridică sprâncenele:

Este un gest specific bărbaților mai puțin curajoși, însă atunci când sunt atrași de o femeie, aceștia ridică una din sprâncene în mod natural și astfel devin chiar atractivi.

Cum-recunosti-un-barbat-interesat-de-tine6. Are un zâmbet cald:

Dacă l-ai surprins că îți zâmbește, înseamnă că este interesat de tine. Zâmbetul este întotdeauna un semn pozitiv, așa că dacă te simți atrasă de el, nu fi timidă și fă primul pas. O mică discuție poate sparge gheața și cu siguranță amândoi veți fi detensionați. Fii tu însuți, păstrează ceva politețe și mergi mai departe.

7. Ține capul înclinat:

Multe femei nu sunt atente la acest detaliu, însă atunci când un bărbat ține capul înclinat în timpul unei conversații, înseamnă că este pe deplin interesat de ceea ce discutați, dar mai ales, te apreciază ca femeie.

8. Evită contactul vizual:

Dacă ai întâlnit un bărbat care nu se poate uita în ochii tăi este posibil să fie doar timid. Tot ce trebuie să faci este să rămâi politicoasă, amabilă și să încerci să-l faci să se relaxeze.

9. Aveți aceleași mișcări:

Ai observat vreodată că există oameni care fac aceleași mișcări sau spun lucruri în același timp? Acestea sunt lucruri pe care le faceți inconștient și nu înseamnă nimic altceva decât că sunteți potriviți unul pentru celălalt. Este chiar plăcut să-ți dai seama că vă sincronizați atunci când facceți o plimbare sau că amândoi voiați în același moment să vă sărutați.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment