Cum recunoști o fată îndrăgostită? Semne că e îndrăgostită

În primul rând, o femeie îndrăgostită va începe să vorbească mult despre un anume bărbat, să povestească prietenelor cât de grozav este “El”, cât de bine le face pe toate, cum i se pare că toţi sunt urâţi, mai puţin “El”.

Femeia îndrăgostită are o privire mai strălucitoare, e mai aiurită, zâmbeşte des fără motiv. Femeia care s-a îndrăgostit se va aranja mai mult, va încerca să iasă în evidenţă folosind diferite trucuri.

Pe cea care s-a îndrăgostit o vei vedea mergând singură pe strada zâmbind.

Primul semn că este îndrăgostită se numeşte gelozie. Dacă eşti cel care i-a răpit inima, atunci se va trăda singură când te va vedea înconjurat de orice altă femeie. Când o femeie se îndrăgosteşte, nativ ea va încerca să îşi ţină bărbatul cât mai mult aproape. Femeile sunt extrem de geloase, dar spre deosebire de bărbaţi ascund mai bine acest lucru.

Ea va căuta să fie tot timpul în preajma bărbatului care i-a atras atenţia, va căuta activităţi şi plăceri comune.

Va începe să facă planuri, să viseze, va dori să îşi întreacă propriile limite. Centrul universului ei, va deveni El.

Ce fericit trebuie să fie acela care va simţi toate sentimentele astea, nu-i așa?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment