Cum poţi folosi Facebook-ul într-un mod inteligent

Cum poţi folosi Facebook-ul într-un mod inteligent

Facebook nu este doar un site sau o reţea de socializare, ci mai degrabă înseamnă oportunităţi. Recunosc că o bună perioadă de timp, l-am folosit pentru jocuri, dar uşor-uşor m-a prins cu nebuniile lui, apoi mi-am şters contul pentru că nu-i mai găseam utilitatea în viaţa mea, şi iată am revenit după câteva luni cu un cont nou şi cu nişte idei stabilite.

Care sunt părţile negative ale Facebook-ului?

Faimoasele  statusuri pe Facebook pot produce certuri/despărţiri în cuplu pentru că unul dintre ei devine mai puţin sigur pe ceea ce face partenerul. Un alt aspect important îl reprezintă check-in-urile: poţi deveni o victimă a hoţilor care vor şti când, unde şi cât vei fi plecat de acasă. Ei bine, asta este o parte negativă a Facebook-ului.

Care sunt părţile pozitive ale Facebook-ului?

Îţi oferă clienţi noi dacă ai o companie, promovare, acces la informaţie, acces la oportunităţi, acces la persoane pe care nu ai fi avut şansa să le întâlneşti (vedete), dar mai ales, Facebook te poate ajută să-ţi întâlneşti sufletul pereche.

facebookCe ar trebui să faci pentru a folosi cât mai eficient Facebook-ul?

Alege două-trei idei şi ţine-te de ele o perioadă, vezi ce se întâmplă, astfel poate dezvolţi o mică afaere.

Conectează-te cu oameni importanţi sau cu care ţi-ar plăcea să lucrezi.

Fă-te remarcat prin mesaje şi întrebări de bun-simţ.

Caută evenimente, participă la ele, lărgeşte-ţi orizonturile.

Reconectează-te cu foştii colegi sau cunoştinţe mai vechi.

Include în lista ta de prieteni persoane din media, PR, Marketing, politicieni.

Tu cum foloseşti Facebook-ul?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment