Cum porți fuste maxi în sezonul rece

Moda anilor 1970 revine prin aceste fuste maxi pe care le poți purta în sezonul rece fără nicio problemă. Deși nu mai suntem în acea perioadă când trebuia să ne acoperim picioarele de teama răspunsului societății la comportamentul nostru, să portăm fuste maxi când temperatura de afară nu ne permite, este cea mai bună variană.

Cu ajutorul unor fuste maxi, ne putem simți confortabil, elegante, fără să ne facem griji că nu avem picioarele tonifiate, dar mai ales, fără să simțim temperatura rece de afară.

În prezent, avem la dispoziție o varietate mare de fuste maxi, cu pliuri, dantelă, inserții de piele sau blană sau chiar tul. Acest tip de fuste pot fi purtate cu pulovere, tricouri și sacouri masculine. Indiferent ce stil ai, există o mulțime de feluri de a purta fusta maxi în această toamnă-iarnă.

Există câteva reguli de care trebuie să țineți cont atunci când optați pentru o fustă maxi, iar nerespectarea lor va duce cu siguranță la un accident vestimentar.

Iată care sunt regulile atunci când vrei să porți fuste maxi:

1. Dacă fusta este mulată, optează pentru un decolteu generos sau pentru o bluză care să-ți lase un umăr gol.

2. Tivul fustei nu trebuie să depășească nivelul gleznelor: dacă nu ești prea înaltă și fusta este prea lungă, du-o la croitor pentru ajustare. Fustele maxi se pot purta cu cizme înalte, mocasini, pantofi sau platforme, depinde de stilul adoptat de tine.cum-porti-fuste-maxi-in-sezonul-rece

3. Dacă fusta lasă picioarele la vedere, ai grijă ca partea de sus să fie acoperită. Poți opta pentru un tricou sau un pulover la baza gâtului. În cadrul prezentărilor de la Milano de anul acesta, designerii au venit cu câteva propuneri foarte interesante, însă toate aceste fuste, îți permit să adopți propriul tău stil, fie boho, punk, casual sau elegant.

Iată care sunt tendințele pentru fustele maxi:

1. Motiv tradițional:

Nu mai este un secret că marii designeri au ales ia tradițională pentru prezentările lor, însă poți opta pentru orice imprimeu: de la culorile tradiționale scoțiene, britanice până la culorile românești.

fusta-maxi-traditionala

2. Fuste maxi voluminoase:

Chiar dacă sunt fuste lungi, asta nu înseamnă că nu te poți distra cu volumul și designul acesteia. Poți opta pentru o fustă maxi în spate, dar scurtă în față. Un astfel de model, îl poți purta la petrecerile mai puțin oficiale sau în cadrul unui cocktail.

fusta-maxi-cu-volum

 

3. Inserții de dantelă:

Sunt fuste pe care le poți purta toamna sau primăvara, când temperatura de afară nu este foarte scăzută sau în cadrul unor evenimente. Alege o cămașă simplă, dar plină și o pereche de teneși înalți.

fusta-lunga-dantela

 

4. Fuste maxi roșii:

Dacă ești îndrăzneață, alege o fustă maxi roșie, cu inserții de tul, pe care o asortezi cu o jachetă de piele scurtă și un top negru.

fusta-lunga-rosie

 

5. Fuste maxi pentru femei scunde:

Cine spunea dacă ești scundă nu poți purta o fustă lungă? Poți face foarte ușor asta dacă asortezi o fustă maxi cu un top scurt, cu o singură condiție: fusta trebuie să aibă volum.fusta-lunga-pentru-femei-scunde

 

6. Fuste maxi asortate cu blănuri:
Când temperaturile scad, optează pentru o haină din blană, pe care o poți purta peste un pulover și cu o fustă maxi Slinky.

fusta-lunga-blana

 

7. Fuste maxi cu șlit lateral:
Este dovada clară de eleganță, destinată femeilor care au încredere în ele. Poți purta o astfel de fustă alături de un pulover uni, scurt și tocuri confortabile.

fusta-maxi-slit

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment