Cum porți cele mai trendy eșarfe în toamna 2014

În toamna anului 2014 trebuie să porți eșarfe, de toate felurile: de la cape și blănuri până la fularul din lână. În acest sezon, eșarfele au devenit un accesoriu must-have, fiind un detaliu demn de luat în seamă dacă ținem cont de faptul că îți poți schimba complet ținuta. Mai mult decât atât, dacă eșarfele sunt folosite corect, ai posibilitatea să-ți condimentezi oricând o ținută care poate părea banală.accesorii-blana-2015

Marii designeri, precum Christian Dior sau Prabal Gurung, propun pentru toamna-iarna 2014-2015 aceste accesorii care completează ținutele și oferă stil și eleganță. Se pare că în sezonul rece sunt în tendințe șalurile și eșarfele supradimensionate sau late, pe care le poți purta peste umeri sau de jur-împrejurul gâtului.

fular-iarna-2014Burberry Prorsum și Chanel propun eșarfele purtate din mai multe bucăți, pe post de pelerine sau înfășurate pe diagonală, fixate cu o curea subțire în talie.

Anja Gockel și Lanvin, propun o altă alternativă: blănurile purtate peste umeri la ținutele elegante sau business.

Cum porți o eșarfă supradimensionată?

Dacă optezi pentru o ținută casual și ai o eșarfă lată, las-o să curgă pe umeri, fie ca o pelerină, fie înnodată la gât. Dacă ținuta este una elegantă, optează pentru o blană pe care o poți purta pe umeri.

Dacă ești adepta stilului rebel sau rock, asortează ținuta cu un fular supradimensionat și o pereche de ochelari de soare, de preferat stilul aviator.fular-iarna-2015

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment