Cum oferi unei femei ceva de baut – Afla ce trebuie sa faci si ce este interzis

Cum oferi unei femei ceva de baut – Afla ce trebuie sa faci si ce este interzis

Cand lucrezi de foarte mult timp in acelasi loc si ai aceiasi colegi de-o viata, parca iti piere orice speranta ca iti vei gasi perechea prin astfel de locuri. Te poti gandi la oportunitatea pe care ti-o poate oferi un restaurant, un club sau un bar, insa trebuie sa ai mare grija ce tip de femeie abordezi.

In prima faza, daca iti doresti sa nu fii refuzat, tine cont de faptul ca orice femeie cu capul pe umeri va spune „Nu” la o bautura care nu este preparata in fata ei de catre barman. Se va gandi ca poti fi un strain care ii pune ceva in bautura. Prin urmare, ofera-i posibilitatea de a alege chiar ea ce doreste sa bea.

Daca te afli intr-un restaurant sau bar, roaga-l pe ospatar sa o intrebe ce doreste sa bea sau pur si simplu plateste-i nota si trimite-i o carte de vizita sau un biletel in loc de bonul fiscal. Cu siguranta, o vei surprinde intr-un mod placut si vei da dovada de eleganta.

Daca alegi sa adopti o astfel de tactica intr-un club, trebuie sa stii ca iti asumi niste riscuri. In primul rand, zgomotul care te va impiedica sa te intelegi cu ea si in al doilea rand „disponibilitatea” unei femei de a sta la bar cu un strain.

TIPS: Retine ca niciodata nu trebuie sa te duci cu un pahar direct la ea, femeilor le plac gesturile cu un oarecare respect, dar mai ales, ai grija sa nu fie insotita de un alt barbat.

Tu cum oferi de baut unei femei?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment