Cum iti poate influenta Facebook locul de munca – Afla care este legatura intre Facebook si job-ul tau

Cum iti poate influenta Facebook locul de munca – Afla care este legatura intre Facebook si job-ul tau

Poate ca vei fi tentat sa spui ca nu exista nicio legatura, dar chiar exista. Tot mai multi angajatori isi cauta sau isi urmaresc angajatii pe Facebook. Astfel, o persoana care nu are un stil de viata si o imagine adecvata pentru postul pe care il detine, isi poate pierde locul de munca.

De exemplu, gandeste-te ca te poti invoi de la munca pe motiv ca nu te simti bine si in perioada in care ar trebui sa fii la medic sau sa te recuperezi acasa, apar fotografii cu tine in diferite locuri „de distractie”. Inafara de asta, eu daca as fi angajator si cel pe care il voi chema la interviu afiseaza un mod de gandire impropriu pentru ceea ce imi doresc, cu siguranta voi anula interviul.

Foarte important este si modul de exprimare si scriere, calitate pe care o poti analiza foarte usor accesand pagina de Facebook a fiecaruia. In marea majoritate a job-urilor, cunoasterea gramaticii si a limbii romane este o conditie obligatorie.

Sa nu uitam de comentariile prietenilor din care poti afla multe lucruri bune sau mai putin bune despre angajatul tau. Asadar, tu cel care tii la locul tau de munca sau iti doresti sa obtii unul decent, ai grija la ceea ce pari a fi pe Facebook.

P.S.: Nu este adecvat nici sa postezi fotografii cu tine aproape dezbracata, langa dulapul din dormitor sau pe covorul persan si cu atat mai putin *n poze cu buzele tuguiate si roz neon.

Tu ce imagine de sine crezi ca ai pe Facebook?

De retinut!

Nu te obliga nimeni sa nu te distrezi si sa iti faci de cap in timpul tau liber, insa daca alegi sa publici tot ce faci, va trebui sa-ti asumi consecintele!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment