Cum îți dai seama că e dotat?

Dacă faci parte dintre acele femei pentru care mărimea contează, înseamnă că vrei să știi dacă este dotat, înainte să ajungi cu el în dormitor.

Înainte de a vă explica modul în care puteți afla cât de dotat este un bărbat, ar trebui să lămurim câteva lucruri: nu toate femeile caută un bărbat prea dotat și nu toate femeile au nevoie de asta.
Conform unui studiu de specialitate, un bărbat care are o circumferință prea mare sau are centimetri prea mulți, nu este neapărat un partener pe placul femeilor… pentru că doare și nu este deloc plăcut! Așa că, dragilor, nu vă mai faceți probleme dacă sunteți sau nu dotați, important este să fiți de cursă lungă (adică să nu terminați în cel mult 3 minute) și pe lângă acest aspect, să nu uitați că femeia are nevoie de niște butoane activate încă de la început.

Să revenim la întrebarea pe care și-o pun femeile: Cum îți dai seama că e dotat?

Răspunsul a fost aflat de oamenii de știință de la Spitalul Gachon Gil din Coreea de Sud și tot ce trebuie să faci este să te uiți la lungimea degetelor de la mâini. Are degete lungi și groase? Păi cam așa de dotat este!

Iată cum calculezi cât este de dotat un bărbat în funcție de lungimea degetelor:

cum-iti-dai-seama-ca-e-dotat1. Diferența de lungime dintre degetul inelar și degetul arătător: dacă există o diferență mare între aceste două degete, înseamnă că bărbatul este dotat în lungime.
Cercetătorii susțin că această diferență este corelată cu expunerea prenatală hormonală a fiecărui bărbat.

2. Fă calculul în funcție de mâna dreaptă: Un alt specialist care a participat la acest studiu, susține că trebuie să te uiți întotdeauna la mâna dreaptă pentru că este mai sensibilă la fluctuațiile hormonale.

O altă concluzie de luat în seamă este că fiecare bărbat care are degetul arătător mai lung decât degetul inelar, prezintă un risc mai scăzut de a dezvolta cancer de prostată.

Concluzia? Fetelor, dacă vă doriți bărbat dotat, nu căutați bărbați cu degete de pianist!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment