Cum îți dai seama că bărbatul Capricorn nu este interesat de tine?

capricorn

Zodiile spun totul despre noi. Cât de ambițioși suntem, cât de mult iubim, iertăm și nu în ultimul rând câte putem răbda. Semnul zodiacal sub care ne-am născut spune despre noi foarte multe chestii. Putem afla ce parfumuri ni se potrivesc, ce locații de vacanță ne vor face fericiți dar și cu ce alte zodii suntem compatibili. Și că tot a venit vorba de compatibilitate, multe persoane s-au cuplat cu iubiții lor, în urma recomandărilor astrale. Sună interesant?

Ei bine, astăzi îți voi povesti despre bărbatul Capricorn. Dacă îți este drag un bărbat, îl placi, dar nu știi cum să-i spui, întâi află ce zodie e și apoi acționează. Caracteristicile zodiei sale s-ar putea să-ți dea câteva idei pentru a-l atrage în brațele tale. Dacă bărbatul despre care vorbim, se află sub semndul zodiaca Capricorn, norocul tău, pentru că am de gând să te ajut.

De obicei bărbații aflați în zodia Capricorn sunt misterioși și nu foarte deschiși în a-și comunica sentimentele și emoțiile, așa că îți va fi foarte greu să afli dacă acesta este cumva interesat de tine. Tocmai de aceea trebuie să citești și să te interesezi cu privire la zodia acestuia.

Bărbatul Capricorn nu comunică

Dacă nu se simte confortabil să-ți comunice despre el, familia lui, prietenii și planurile sale de viitor, înseamnă că nu se simte bine în preajma ta. De obicei, Capricornul, atunci când place pe cineva, se deschide în fața acestei persoane și comunică cu aceasta mai mult decât cu celelalte.

Nu-ți oferă atenția necesară

Nu te observă într-un grup de prieteni, la o petrecere sau chiar și într-un grup restrâns? Ăsta nu-I semn bun. De obicei bărbatul Capricorn este atent cu cei pe care îi place și care îi sunt dragi. Așa că dacă nu primești niciun strop de atenție din partea lui, nu mai încerca.

Ori de câte ori ai încercat să te apropii de el, te-a refuzat? Înseamnă că vrea să creeze un spațiu între voi doi și nu își dorește o relație cu tine. Este un semn clar că nu este loc de mai mult.

Ești în friendzone?

Te tratează mai mult ca pe o prietenă? Ei bine, încearcă să fie drăguț și vrea ca tu să fii sigură că există o barieră și o limită între prietenie și o posibilă relație amoroasă. Dacă face asta, fii sigură că acesta își va păstra părerea indiferent de ce acțiuni vei face tu. Ai grijă, posibil să-l sperii și să nu mai ai parte nici măcar de rolul de prietenă.

Îți spune clar și răspicat că nu este interesat de tine? Ei bine, aici este punctul în care l-ai scos din sărite și a decis că mai bine îți comunică clar care este părerea lui despre tine. Dacă nu ți-ai dat seama până acum, din semnele mai sus menționate, acum trebuie să înțelegi că bărbatul Capricorn nu este interesat de tine. O va face în momentul în care este sătul de insistențele tale.

Acum nu este momentul să te întristezi, ci să te bucuri, că ai aflat într-un final răspunsul la întrebarea care te măcina cel mai mult. Pentru că știu cum este să fii interesată de cineva și să nu știi dacă și cum să-i spui. Dacă bărbatul pe care îl placi nu este Capricorn, află ce zodie este și documentează-te. Cu siguranță vei afla dacă este sau nu interesat de tine.

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment