Cum îți alegi ținuta de Revelion în funcție de siluetă

rochii

Ai așteptat până în ultimul moment, iar acum ți-ai dat seama că nu ai pregătit ținuta de Revelion? Ne-am gândit să îți venim în ajutor, pentru a-ți reduce timpul petrecut în magazine și pentru a te îndruma să-ți alegi ținuta de Revelion în funcție de siluetă. În acest fel, vei reuși să întorci privirile tuturor în noaptea de Revelion cu rochia ta. De exemplu, dacă ești înaltă și ai o siluetă subțire, ar trebui să scoți în evidență look-ul de supermodel cu o rochie lungă până în pământ. Iar dacă ești mică de înălțime, alege rochiile mini cu diferite modele. Dă scroll mai jos, pentru a-ți găsi ținuta de Revelion perfectă pentru silueta ta.

Ținuta de Revelion perfectă pentru toate tipurile de siluete

Ținuta de Revelion pentru o siluetă alungită și subțire

Dacă ai acest tip de siluetă, poți alege cu încredere orice rochie de lungime medie sau foarte lungă, care cade pe corpul tău. Când spunem cade, ne referim de fapt la materialul din care este rochia făcută. Poți opta pentru catifea sau dantelă, ambele texturi fiind în tendințe. De asemenea, poți alege și o rochie pe gât.

Ținuta de Revelion pentru o siluetă petite

În momentul în care ești mai mică de înălțime, este recomandat să ocolești rochiile foarte lungi, care te pot face să pari și mai mică de statură decât ești. De aceea, designerii recomandă rochiile mini, care nu lasă să se vadă chiar foarte mult din misterul tău. Poți alege o rochie cu volane sau o rochie pe un umăr (care poate avea și o fundă pe umărul acoperit). De asemenea, poți experimenta și cu o rochie tip jachetă. Dacă ți se pare că rochia tip jachetă este prea decoltată, poți încerca să o asortezi cu bluze de damă elegante.

Ținuta de Revelion pentru o siluetă atletică

Dacă sportul nu lipsește din viața ta și ai o siluetă atletică, încearcă să alegi ținutele care nu numai că îți pun în valoare activitatea fizică, ci și încurajează curbele corpului. Alege o rochie fără mâneci, mulată în partea de sus și pe talie și cu volane discrete în partea de jos sau care se termină în falduri.

Ținuta de Revelion pentru o siluetă în formă de clepsidră

Încearcă să găsești o rochie care să-ți complimenteze silueta. Cu alte cuvinte, apelează la o rochie mulată în partea de sus, iar de la talie în jos, care să cadă pe tine. Poți alege, de asemenea, și o rochie mulată din dantelă, dacă vrei să întorci privirile tuturor de la petrecerea de Revelion.

Ținuta de Revelion pentru o siluetă în formă de triunghi inversat

În cazul în care ai acest tip de siluetă, încearcă să găsești o rochie care să aibă aplicate volane, tăieturi sexy sau un umăr gol, pentru a echilibra o conformație mai plinuță.

Ținuta de Revelion pentru o siluetă în formă de măr

Dacă ai silueta în formă de măr, este recomandat să alegi o rochie simplă, în formă de trapez, sau cu o împletitură deasupra taliei. Aceste modele pot fi purtate și ca rochițe de zi, nu doar pentru o seară festivă.

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment