Cum îngrijești părul creț?

Femeile care au părul creț vor spune că este un avantaj și un blestem în același timp. Dacă în zilele bune, părul creț se așează perfect, de cele mai multe ori poate deveni o adevărată bătaie de cap, mai ales dacă trebuie să așezi firele rebele.

Părul creț este cu siguranță cel mai pretențios tip de păr, iar pentru bucle perfecte ai nevoie de cele mai bune produse de styling. Din fericire, pe piață se găsesc o mulțime de produse destinate părului creț, cu fire groase și de cele mai multe ori deshidratate.

Specialiștii au creat produse cu formule avansate, care pot conferi o textură sănătoasă părului, eliminând aspectul răvășit și conturând fiecare buclă în parte, fără să mai folosești placa de păr, care poate fi oricum dăunătoare.

Produse pentru par cret
Produse pentru par cret

Ce produse poți folosi dacă ai părul creț?

Poți apela la balsam hidratant, seruri de netezire, uleiuri, precum și produse de styling destinate buclelor.
Pentru că ne dorim ca părul tău să arate cât mai sănătos, am făcut un research cu cele mai bune produse pentru păr creț:

1. Kerastase Nutritive Bain Oleo-Curl: este un șampon hidratant, ideal pentru părul creț, mai ales pentru că are grijă să-ți ofere strălucire și suplețe, fără a-ți încurca părul.

2. Paul Mitchell Round Trip Liquid Curl: este un activator lichid, care definește buclele, fie lejere sau elastice. Avantajul lui este că nu devine lipicios și nici nu încarcă părul.

3. Aveda Confixor Liquid Gel: dacă te confrunți cu fire rebele și nu vrei să pară încărcate, poți încerca acest gel lichid care nu se depune pe firele de păr și îți conferă volum.

4. Pantene Pro-V Curly Hair Series Satin: este un fixativ potrivit părului creț, nu lipește firele de păr și nici nu conferă un aspect de sârmă firelor de păr. Pantene Pro-V Curly are un parfum delicat și nici nu costă mult.

5. Biosilk Glazing Gel: este perfect pentru părul creț pentru că îl menține coafat fără a-l încărca. Biosilk controlează firele de păr rebele și oferă un aspect de păr umed. În plus, Biosilk are un filtru de protecție solară, astfel încât părul tău nu se va mai deshidrata în timpul verii.

Tu ce produse de styling pentru părul creț folosești?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment