Cum împodobești cel mai frumos brad de Crăciun

Nu există sărbători de iarnă fără un brad de Crăciun în casă, iar conform tradițiilor, bradul se împodobește în Ajunul de Crăciun, pe 24 decembrie. Pe vremuri, bradul era decorat cu lumânări, însă odată cu evoluția tehnologiei, becurile led și instalațiile luminoase au câștigat teren.

O altă tradiție pe care trebuie să o respecți este vârful pomului, care trebuie să aibă o stea sau un înger, reprezentând steaua sau îngerii de la Betleem.

De obicei, Crăciunul se sărbătorește alături de familie și prieteni apropiați, așa că ar fi bine să-i uimești pe toți cu decorațiuni pline de stil, elegante și simple. Dacă îți dorești un brad simplu și frumos este important să alegi o combinație de culori pe care să o respecți până la capăt. Combinația tradițională a Crăciunului este cea de roșu și verde. Totuși, dacă îți dorești un plus de culoare, poți folosi câteva accesorii aurii.

Iată cum împodobești cel mai frumos brad de Crăciun:

1. Brad de Crăciun argintiu:
Poți încerca o combinație de argintiu și albastru sau argintiu și mov cu instalație albă. Dacă nu vrei un brad atât de minimalist și rece, poți folosi combinații de culori calde de portocaliu, galben sau auriu.

globuri albastre

2. Ornamente supradimensionate:
Globurile și decorațiunile mari au un efect senzațional, un impact spectaculos și nici nu ai nevoie de foarte multe. Această tehnică este mai puțin folosită în casele românilor, deși anul acesta, merită să încerci ceva nou.

brad verde

3. Folosește o tematică:
Poți oferi personalitate bradului de Crăciun dacă alegi o temă care te inspiră, cum ar fi decorațiunile care imită fulgii de nea, florile sau chiar dulciurile. Ține minte că indiferent ce temă alegi, trebuie să mergi cu ea până la capăt.

brad cu dulciuri

4. Joacă-te cu dimensiunile:
Poți obține un brad senzațional dacă alegi ornamentele în aceeași culoare și stil, dar de dimensiuni diferite. Alege un tipar și aranjează-le ca atare.

ingeri in brad

5. Asortează bradul cu camera:
Înainte de toate, așază bradul în locul unde va sta și verifică-l din toate unghiurile pentru a vedea dacă este sau nu potrivit. Te poți inspira din culorile camerei pentru ca bradul de Crăciun să se integreze perfect.

decoratiuni-brad-2014

 

TIPS: Dacă ai un brad natural, evită să-l pui lângă o sursă de căldură.

6. Umple golurile:
Dacă alegi un brad natural, există posibilitatea ca acesta să aibă goluri pe care le poți umple cu aranjamente din flori artificiale sau din merișor.

brad de craciun mov

Bradul de Crăciun este elementul central pe care toată lumea îl va admira și mai mult decât atât, este cel care vă insuflă spiritul de Crăciun, așa că oferă-i atenția necesară.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment