Cum îi spui că ești însărcinată – Metode memorabile pentru viitorul tată

Cum îi spui că ești însărcinată – Metode memorabile pentru viitorul tată

Este poate cel mai frumos moment pe care un cuplu îl poate trăi, așa că de ce să nu faci ca lucrurile să rămână memorabile pentru amândoi? Așteaptă ocazia ideală și nu te grăbi să-i spui că ești însărcinată! Există tot felul de metode amuzante sau romantice, iar noi te vom ajuta cu câteva idei:

1. Tort: pregătește-i un tort pe care să-l împarți în două culori, roz și albastru, apoi întreabă-l care parte o preferă, băiețel sau fetiță?

2. Botoșei: pune-i o pereche de botoșei în geantă chiar înainte să plece la muncă alături de un bilețel în care să-i explici că îi va folosi peste 9 luni.

3. Eveniment: notează-i în telefon că va avea loc un eveniment important peste 9 luni, atunci când ar trebui să naști. Setează alarma ca fiind un reminder.

Cum ii spui ca esti insarcinata4. Trimite-i o scrisoare prin poștă ca fiind de la bebe: compune o scrisoare amuzantă, în care bebe să-i ceară să aibă rabdare 9 luni, să se gândească la un nume și la cum va arată camera bebelușului.

5. Mergeți la cumpărături: pune-i în coș șervețele, scutece sau alte lucruri pentru bebeluș și așteaptă să te întrebe pentru ce sunt.

Tu cum îi vei spune că ești însărcinată?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment