Cum îi demonstrezi că ești sufletul lui pereche?

Bărbații sunt constant în căutarea sufletului lor pereche, dar te-ai întrebat vreodată cum îi demonstrezi că tu ești? În timp ce există lucruri precum personalitatea și interesele, alegerea îi este, în esență, influențată de lucrurile pe care le faci. Vrea să știe că poate să te protejeze, dar nu ai nevoie mereu de protecție. Vrea să știe că-l vei iubi și că vei avea grijă de el. Uite câteva modalități prin care poți să-i demonstrezi că ești sufletul lui pereche.

Independentă, dar îți place să aibă grijă de tine
Bărbații își doresc o femeie care poate să aibă grijă de ea, dar independentă când trebuie. Cu toate acestea, nu înseamnă că el vrea ca tu să faci totul de una singură. Vrea să știe că îl vei lăsa să aibă grijă de tine. Când ești bolnavă, vrea să-ți aducă supă de pui și să te răsfețe. Când ai o zi proastă, vrea să povestești pe umărul lui. Există o linie fină, între a fi prea dependentă sau prea independență, pe care vrea ca tu să mergi.

Nu-l ține în lesă
Iubiții nu își doresc să fie ținuți în lesă. Vrea să poată ieși cu băieții în oraș, fără a primi telefoane încontinuu de la parteneră. Nu vrea să primească mesaje în fiecare minut al zilei sau să știe că ești tot timpul acolo, când are nevoie de spațiu. Dacă stai și analizezi și tu îți dorești același lucru.

Cum-îi-demonstrezi-că-ești-sufletul-lui-perecheAi încredere în el
O parte componentă a punctului de mai sus este faptul că îi arăți că ai încredere în el. Are nevoie să știe, altfel relația nu mai are niciun sens. Mai există dubii din când în când, ca atunci când este plecat pentru o perioadă lungă de timp sau când este o nouă femeie angajată la el în birou, dar trebuie să vorbești cu el despre aceste dubii. Atunci când îți spune că nu se întâmplă nimic, are nevoie să știe că îl crezi.

Cere-ți scuze atunci când greșești
Nu ești perfectă și nu ai întotdeauna dreptate. Vrea să știe că atunci când nu ai dreptate sau când faci o greșeală, ești dispusă să o recunoști și să-ți ceri scuze. Mândria este unul dintre cele șapte păcate mortale și nu are nevoie ca aceasta să reprezinte o parte importantă a relației. Va cauza fricțiuni. Desigur, nu îți poți cere scuze pentru orice – vor fi momente când el este cel care greșește.

Acceptă că nu este perfect
Amintește-ți că tu nu ești perfectă, precum nu e nici el. Când face o greșeală sau când face ceva într-un mod greșit, trebuie să-i accepți scuzele, nu să te aștepți să nu greșească niciodată. Desigur, este o linie fină între a face greșeli și a face aceeași greșeală încontinuu, deghizată în alte modalități. Te aștepți ca el să învețe din greșeli, dar acceptă că nu este perfect.

Apreciază ceea ce ai
Câteodată, își dorește doar să știe că îți pasă. Sufletul lui pereche îi va mulțumi pentru orice lucru mărunt care s-a întâmplat, de la un cadou mărunt, la a fi acolo când are nevoie de tine. Îi demonstrezi aprecierea și respectul.

Sursă foto: wallpaperup.com

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment