Cum îi arăți că ești interesată de el

Te simți atrasă de el, dar nu știi cum să-i arăți asta?

În cultura zilelor noastre este perfect acceptabil ca o femeie să obțină ceea ce vrea, dar, câteodată, nu știi cum să-i arăți unui bărbat că ești interesată de el. Unele femei sunt mai timide atunci când vine vorba de bărbați și așteaptă ca aceștia să facă prima mișcare. Prin urmare, este important să cunoști cele mai eficiente metode prin care să-i arăți că ești interesată de el. Aceste semnale vor fi cel mai bun mod de a-i atrage atenția potențialului iubit, fără a face primul pas. Cu toate acestea, dacă ești îndrăzneață și știi ce vrei, ar trebui să fii dispusă să mergi până în pânzele albe după bărbatul visurilor tale.

Evită flirtul cu alții
Dacă îți dorești să realizeze că ești interesată de el, cel mai bine ar fi să nu-i transmiți semnale mixte. Dacă flirtezi și cu alți bărbați din jurul lui, poate presupune că, într-adevăr, nu ești interesată de el. Acest lucru îl va face să se îndoiască de chimia dintre voi dacă tu flirtezi cu oricine. Dacă vrei ca el să știe ce simți, ar trebui să flirtezi doar cu el, pentru a evidenția faptul că ești interesată.

interesata-de-elAcordă-i atenție
Bărbații, în general, nu sunt subtili și nici nu se prea prind de indiciile subtile. Prin urmare, dacă îl placi, ar trebui să-i acorzi atenție, nu să-l ignori. Ignorându-l, nu-ți crești șansele de a fi cu el. Dimpotrivă, probabil că își va găsi un alt interes amoros, care să-i dea atenție. Bărbații vor să fie recunoscuți și apreciați, deci a trebui să-i arăți că-ți pasă, pentru ca el să te abordeze.

Îmbracă-te să-l dai pe spate
Femeile sunt binecuvântate cu atribute fizice, pe care majoritatea bărbaților le adoră. Te poți folosi de acestea pentru a-i atrage atenția și pentru a-l face să te observe. Cu toate acestea, nu trebuie să te îmbraci prea provocator pentru a-i atrage atenția. Cheia este să fii tu însăți și să ai încredere în hainele pe care le porți. O femeie încrezătoare este întotdeauna mai atractivă pentru un bărbat.

Nu vorbi doar de dragul conversației
Discuțiile despre condițiile meteorologice și cele generale sunt potrivite pentru o anumită perioadă de timp, dar, în cele din urmă, trebuie să apelezi la conversațiile profunde. Un bărbat va vedea că ești interesată de el, dacă ești dispusă să împărtășești detaliile intime din viața ta cu el. Cu cât ești mai dispusă la o conversație reală, cu atât mai evident va fi că îți dorești o relație.

Nu-l tachina prea mult
Tachinarea poate fi o modalitate foarte bună pentru a sparge gheața și a flirta cu bărbatul de care ești interesată, dar prea mult i-ar putea da o impresie greșită. Unii bărbați văd tachinarea ca un semn că nu îi placi. Pentru a evita această confuzie, este cel mai bine să nu practici asta.

Zâmbește-i
Zâmbetele invită și sunt un semn că ești dispusă și interesată. Majoritatea bărbaților nu sunt dispuși să se apropie de femei care nu sunt primitoare sau prietenoase.

Lasă garda jos
Pentru ca bărbatul pe care îl placi să vadă ce simți, trebuie să-i permiți asta. Poți face lucrul acesta în moduri subtile, dar nu fi prea timidă, pentru că poți rata o șansă la iubire fiind prea retrasă.

Sursa foto: wallpaperup.com

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment