Cum greșește o femeie într-o relație

Orice persoană greșește într-o relație. Romantismul nu constă doar într-o cutie de bomboane oferită de Valentine’s Day. O relație satisfăcătoare poate face oamenii să se simtă fericiți. Însă trebuie să ții cont de faptul că relațiile de succes nu presupun doar fluturi în stomac și curcubeie, ci și comunicare, respect și alegeri potrivite. Așa că, atunci când simți că ai găsit persoana potrivită, ar trebui să încerci să eviți obiceiurile proaste pe care le ai, mai ales că acumulate pot duce la sfârșitul relației. Uite cum greșește o femeie în diferite situații într-o relație:

Apelează la lipsa comunicării
Nu ești singura care, după o ceartă, preferă să nu îi adreseze vreun cuvânt iubitului. Însă știi ce consecințe are acest obicei prost? Relația ta va avea de suferit pe plan fizic și sentimental. Dialogurile tot mai rare dintre voi ar putea duce la o răcire a relației, iar problemele se vor aduna, urmând ca la un moment dat să explodeze toate în același timp. Sfatul meu este să încerci să rezolvi fiecare problemă la timpul ei, să nu le lași să se adune. Să fiți mereu cursivi în comunicare pentru o relație cât mai longevivă, chiar dacă aveți nevoie de câteva clipe pentru a vă calma.

Cum-greșește-o-femeie-într-o-relațieÎși dă ochii peste cap
Deși considerat inofensiv în momentul când auzi o glumă proastă, acest obicei devine o problemă dacă apelezi frecvent la el. Sănătatea relației este pusă în pericol dacă simți nevoia să-ți dai ochii peste cap de fiecare dată când partenerul face sau spune ceva. Cu siguranță, va fi văzut ca un act de dispreț și ca o lipsă de respect, dacă faci asta în timp ce vă certați. Încearcă să manifești empatie în astfel de situații și să-ți dai seama cât de deranjant este pentru iubitul tău acest gest.

Folosește cuvintele „mereu” și „niciodată”
Înafara excepțiilor de genul „Vreau să fiu cu tine mereu” sau „Nu vreau să ne mai certăm niciodată”, aceste expresii cu o tendință determinantă îl vor face pe partenerul tău să devină defensiv, cu toate că tu vorbeai despre lucruri adevărate. De exemplu, în situația în care iese cu băieții și nu îți răspunde la mesaje, în loc de „Niciodată nu ți-e dor de mine”, îi poți spune „Este dificil să te contactez când ieși cu băieții”. Secretul este persoana la care formulezi dialogul. Când observă că te implici în discuție, își va da seama că nu vrei să-l învinuieșți, ci doar să-i explici ce te-a deranjat. În acest caz, va încerca să rezolve problema, față de momentele când se simte acuzat pe nedrept.

Își bate joc de iubitul ei în fața familiei și a prietenilor
Nu spune nimeni să nu glumești cu partenerul în aproape orice situație, însă știi când trebuie să te oprești? Trebuie să-ți dai seama întotdeauna de diferența dintre o glumă nevinovată și o remarcă înjositoare. Când se află în cercul prietenilor sau în familie, pune un mare preț pe modul cum este văzut atât el, cât și relația dintre voi doi. Cu cât îți dai seama mai repede care sunt lucrurile care îl deranjează și despre care nu vrea să vorbească în public, cu atât mai repede vei evita eventualele certuri.

Îi spune iubitului că este bine, atunci când nu este
Orice femeie a trecut prin această situație măcar o dată în viață. Dar oare și-a dat seama că greșește? Este de înțeles că erai supărată pe el și nu simțeai nevoia să-i spui cu ce te-a supărat. Însă nu este soluția sănătoasă, nici pentru tine, nici pentru el. Tu nu ar trebui să-ți reprimi sentimentele, iar iubitul ar trebui să știe cu ce a greșit, pentru a nu repeta greșeala și a doua oară.

Sursă foto: bandmark.com

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment