Cum greșește o femeie într-o relație – Află ce nu trebuie să faci

Cum greșește o femeie într-o relație – Află ce nu trebuie să faci

Sunt femeie, am greșit, am învățat, însă sunt dispusă să vă împărtășesc câteva greșeli amare pe care nu ar trebui să le faceți niciodată. Aparent inofensive și uneori făcute pentru „binele” relației, astfel de greșeli devin fatale în timp.

Iată ce nu ar trebui să faci niciodată:

1. Nu încerca să-ți schimbi partenerul. Cândva demult, un domn cu o vârstă respectabilă m-a sfătuit să nu încerc niciodată să schimb un bărbat pentru că nu voi reuși și totuși dacă se va întâmpla acest lucru, va fi pe termen scurt. Învață să-i iubești micile scăpări, nu-l transforma într-o persoană diferită față de ceea ce este de fapt.

2. Nu-l întreba către ce se îndreaptă relația voastră care tocmai a început. Știu că îți dorești siguranță și confirmări, dar amintește-ți că o relație are etapele ei de dezvoltare și trebuie să o lași să înflorească frumos. Și apoi dacă deja îți faci planuri de căsătorie fără să ții cont și de părerea lui, s-ar putea să-l cam pui pe fugă.

3. Nu te minți singură: nu te preface că te simți bine cu el în pat dacă lucrul acesta nu se întâmplă, nu mima fericirea, dacă nu te simți fericită și nu te preface că ești indiferentă la greșelile pe care el le face. O relație sănătoasă se bazează pe comunicare, așa că asumă-ți riscul și spune-i ce te deranjează.

4. Nu-i critica prietenii: dacă nu-ți plac prietenii lui nu-i reproșa lui lucrul acesta, chiar dacă ai motive întemeiate. Încearcă să-i prezinți alți oameni, dar cu care să aibă ceva în comun de discutat, cât despre prietenii lui, mai bine îi arăți situațiile în care ei greșesc astfel încât iubitul tău să-și dea seama singur de ce nu-ți plac prietenii lui.

5. Nu-l controla: dacă își dorește să te înșele, o va face oricum. Nu este nevoie să fii cicălitoare și foarte geloasă, pentru că nu te vei alege cu nimic. Încrederea este cel mai bun sentiment.

Tu ce fel de relație ai?

P.S. Pentru că sunt femeie și există posibilitatea să nu conștientizez încă toate greșelile pe care le pot face, vă las frâu liber dragi bărbați la comentarii.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment